Zorana Mihajlović
promo
Zorana Mihajlović

promo

Zorana Mihajlović, Foto: promo

"Da li će u kojoj meri i sa koliko ministara SPS biti u Vladi, odlučiće mandatar i on će spisak svih ministara predstaviti i vrhu SNS. Ali, i pored svih opravdanih kritika koje smo kolege i ja iznosili na račun SPS, socijalisti su najmanje loš partner od svi ostalih stranaka", rekla je Mihajlović za izdanje beogradskog dnevnog lista "Danas" od ponedeljka.

Na pitanje da li će lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović dobiti neko mesto u novoj vladi, ona je rekla da nije videla ni jedan konkretan predlog kako bi LDP mogao da pomogne vladi, ali da je videla da se svi nude da udju u vladu.

Ona je kazala i da očekuje da u novoj vladi nastavi da radi posao ministarke za saobraćaj i gradjevinarstvo i istakla da su resori njenog ministarstva imali vidne rezultate.

Mihajlović je rekla da su pred Srbijom veliki izazovi i da veruje da Vučić pažljivo bira tim koji mora biti još efikasniji, bolji i vredniji. Ona je isključila spekulacije da postoje pritisci spolja na mandatara u pogledu sastava nove vlade.

Ona je na navode da se nagadja da će, ako socijalista Dušan Bajatović ostane na čelu "Srbija gasa", to biti jasan znak da Rusija utiče na sastav nove vlade, rekla da duboko veruje da ruska strana ne štiti i ne podržava Bajatovića, i da ne vidi zašto bi "moćna Rusija podržavala jednog neuspešnog direktora".

Komentari (6)

stručno

11.07.2016 00:03

Voliš ti ministarko da dominiraš kod koga možeš a kod sps a je moguće.Dačića pored sebe i da sluša.

srbska otadzbina

11.07.2016 05:40

@stručno - jadne srbije koju vi vodite vec 76 godina sps vlada sa jugoslavijom pa osta na stolici srbije i sad nikako srbija nema mira od dacica i naslednika komunjara titinih komunisti su pravi zavrsli na golom otoku koji su se borili protiv fasista a ostase komunjare koji su pobili srbe srbije i pokrali i prodali crna srbijo ko te jasi

Mitar

11.07.2016 00:38

Do juce je na sva usta pljuvala Dacica i SPS a danas druga prica SVI DA SE NOSITE U PM

MILE

11.07.2016 00:44

I SAMA PRIZNAJE DA SU SVI POLITICARI LOSI ,SVAKA CAST

Pravda Mito

11.07.2016 01:16

Jasno je od prvog dana da SPS ulazi u Vladu RS. Nije mi jasno samo što nas ovoliko zamajavaju?!

Сава Прокоповић из Ритопека

11.07.2016 18:02

Нас, верне читаоце дневних новина Ало! занима, шта ће бити са Дијаном и Иваном. Да ли ће им Зорана дозволити љубав у будућности. Како ће се решити патосирање у згради дирекције СПС, када је Ружић некоректно поступио и стао на страну Иване и пустио је да Ивана истуче Дијану. Верујемо да ће Зорана, као гвоздена жена бити задужена за СПС и да ће их довести под конац. Има ту још тема, као што су часовници Бајатовића, онда браћа Тончев, Ружић, па естрада Ивице Дачић.