Rstić pao na njene čari: Zlata Petrović
Rajko Ristić
Rstić pao na njene čari: Zlata Petrović

Rajko Ristić

Zlata Petrović, Foto: Rajko Ristić

Kako je on nedavno objavio da se verio sa 20 godina mlađom Draganom i da sprema svadbu, Zlata ističe da je spremna da đuska na veselju.

- Ja sam među prvima upoznala Pejinu verenicu Draganu. Mnogo je slatka i dobra devojka. Ako volite svoje bivše, a ja svoje bivše volim, pogotovo Peju, jer mi je on najveći prijatelj i mislim da sam i ja njemu, onda mu svakako želim svu sreću sa budućom ženom. Želim da bude srećan pre svega u ljubavi, pa onda i u drugim stvarima - kaže Zlata, kojoj se sviđa kakav je izbor napravio njen bivši suprug.

- Ona super izgleda. Lepa je devojka. Oduševilo me je to što sam kada sam im ušla u kuću videla da je sve čisto, a ja to mnogo volim kod ljudi. Time me je kupila - ističe Zlata, koja će među prvima zaigrati na njihovoj svadbi, za koju sprema poklon.

- Pitaću ih šta im je najpotrebnije. Važno je da dođete sa srcem i dušom, a ne radi reda. Ja želim da moj Peja bude zadovoljan. Ma kupiću mu i posteljinu ako mu bude trebala - kaže kroz smeh pevačica, koja je sa Pejom ostala u boljim odnosima nego sa Hasanom Dudićem, sa kojim je takođe bila u vezi.

- Peja i ja imamo neraskidivu vezu, kako zbog deteta, tako i zbog toga što smo veoma vezani i jedno drugom pomažemo. Nas dvoje smo sada najbolji prijatelji - ističe Zlata, koja gazi šestu deceniju, a izgleda fenomenalno, zbog čega joj na društvenim mrežama sve žene traže savete.

- Svako treba da radi na sebi. Nekada su ljudi u gužvi, mnogo rade i ne posvećuju sebi dovoljno pažnje, bilo da je u pitanju muškarac ili žena. Ali kada imate vremena, onda treba da ga iskoristite da lepo izgledate. Nema ružnog čoveka i ružne žene. Kada si dobar čovek, imaš dobru dušu, sve je lepo na tebi. Ja imam 54 godine. Zamislite kako bih izgledala kada ne bih vodila računa o sebi. Mada više vodim računa o ishrani nego o teretani. Lenja sam žena - priznaje pevačica i nagalašava da se često konsultuje sa Pejom u vezi sa ishranom.

- Zove me da idemo zajedno u teretanu, ali ja nisam taj tip. U poslednje dve-tri godine obraćam pažnju na ishranu. Pridržavam se hrono ishrane i ostaću na njoj do kraja života, Peja me savetuje kako da se uobročim - ističe Petrovićeva, koja sa voditeljem ima sina Jovana.

 

Komentari (1)

jo

11.04.2017 21:30

Bravo, Zlato, ljudino!