„RovusWet&Dry“
Promo
„RovusWet&Dry“
„RovusWet&Dry“, Foto: Promo

 

Kao što znate, trenutno je u toku treća nedelja ovog specijalnog Loyalty programa, zahvaljujući kom, skupljajući kupone i talon, možete da ostvarite neverovatnih 50 odsto popusta za neodoljivi „Dormeo“ pokrivač „Eucalyptus“, dimenzija 140X200, idealan za hladne i snežne dane koji nam predstoje, i anatomski jastuk „Renew Eucalyptus“ 30x50, ili veći „Dormeo“ pokrivač „Eucalyptus“, dimenzija 200X200, i dva anatomska jastuka „Renew Eucalyptus“ 30x50, što su, priznaćete, pokloni kojima se retko ko ne bi istinski obradovao.

„Dormeo“
„Dormeo“, Foto: Promo


Dodatno možete poručiti i izuzetno koristan i prelep „RovusWet&Dry“ bežični ručni usisivač, koji je i više nego idealan poklon za sve čistunce. Zapravo, u ovaj neobičan i inovativan uređaj zaljubiće se i oni koji ne vole preterano da usisavaju budući da je lagan, da se ne koriste, a samim tim i ne prazne i ne menjaju kese, već prašinu sakuplja u rezervoar koji se lako prazni. Ovaj usisivač je pogodan za korišćenje u domu, kancelariji ili automobilu, a zahvaljujući HEPA filteru, koji poseduje, zadržava više prašine od običnih usisivača.


Dodatne informacije o ovim proizvodima možete pronaći na sajtu „www.alo.rs“ ili danas u ALO! novinama na strani 21.


Za informacije o proizvodima i akciji, ali i poručivanje proizvoda, možete pozvati 021/487-1313. Poziv se tarifira po ceni redovnog telefonskog poziva.