Dejvis kup reprezentacija Srbije
TSS
Nenad Zimonjić i Novak Đoković

A. Dimitrijević

Nenad Zimonjić i Novak Đoković, Foto: A. Dimitrijević

Poznati srpski teniser i selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Nenad Zimonjić morao je zbog dugogodišnjih bolova da se u junu hitno podvrgne operaciji, a otkrio je da je proživeo pravu dramu u danima koji su dolazili posle hirurškog zahvata i ugrađivanja veštačkih kukova.

Između ostalih poteškoća koje su mu se dogodile, srpski teniser je otkrio i da je tek drugog dana mogao da ustane iz kreveta.

"Tek drugog dana sam uspeo da ustanem iz kreveta, pošto sam prvog imao nesvesticu, osećao sam se loše zbog anestezije. Najteže mi je palo tih prvih 30 sati, nisam mogao da jedem, morao sam sve vreme da ležim na leđima, što takođe nije nimalo lako - ispričao je Zimonjić, kome sada predstoji oporavak, a najveću podršku mu pružaju supruga Mina i blizanci Luna i Leon.

Zimonjić je rekao i da prava i dugačka borba do oporavka tek predstoji kaže da je kod medicinskog osoblja zatekao čuđenje zbog vremenskog perioda koji je igrao pod jakim bolovima.

"Imao sam i artrozu, kao i problem sa osteofitima, koštanim izraslinama koje su mi ograničavale pokrete. Uz sve to, kad sam otišao na operaciju, hrskavice na kukovima gotovo da nije bilo. Doktori, hirurzi, specijalisti koje sam do sada konsultovao, svi su se čudili kako sam uopšte uspevao da igram sa takvim kukovima i trpim toliki bol", rekao je Zimonjić.

Komentari (2)

ljilja

09.07.2018 17:25

Brz oporavak Ziki!!!!!

aca021

09.07.2018 17:52

I ko mu je pomogao?