ATP Kup žreb
twitter.com/ATPCup
ATP Kup žreb

twitter.com/ATPCup

ATP Kup žreb, Foto: twitter.com/ATPCup

Žrebom u Sidneju određene su grupe prvog ATP Kupa, a Srbija je smeštena u Grupu A. Novo reprezentativno takmičenje, biće održan početkom januara naredne godine kao uvodni turnir u sezonu. Reprezentaciju Srbije na ovom takmičenju predstavljaće Novak Đoković i Dušan Lajović.

Ivanišević ne razume kako je osvojio Vimbldon!

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 15.09.2019. 18:42 Bio je apsolutni aucajder. Goran Ivanišević, Foto: AP Photo/Adam Butler, File Sinoć je u jednom zagrebačkom hotelu održana "Noć hrvatskog tenisa" gde su se hrvatski teniseri prisetili najvećih uspeha. Među brojnim zvanicima bila je cela zlatna Dejvis Kup reprezentacija iz Lila, a došli su i Goran Ivanišević, Mario Ančić, Nikola Pilić i drugi.

Žreb u Sidneju odlučio je da će Srbija igrati u Grupi A, a rivali će biti Francuska, Južna Afrika i jedan od kvalifikanata, a taj poslednji rival u grupi biće poznat 13. novembra.

Srpska teniserka u porniću!? Teniski svet poludeo zbog njene slike! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 15.09.2019. 14:37 Andrea Petković je rođena u Tuzli! Andrea Petković, Foto: AP Photo/Vincent Thian Nemačka teniserka srpskog porekla, Andrea Petković dobila je nepristojnu ponudu putem društvenih mreža! AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 11.09.2019. 22:21 Komična scena u Njujorku!

Može se reći da je Srbija dobila tešku grupu, pošto će protiv Francuza igrati protiv Gaela Monfisa i Benoee Pera, a protiv Južnoafrikanaca protiv Kevina Andersona i Lojda Herisa.

Austrijanac potpuno iskreno o najboljim teniserima sveta

AUTOR: Alo.rs/I.Dž. DATUM I VREME: 14.09.2019. 13:50 Krajem oktobra u Beču će se održati teniski turnir u okviru Serije 500, a činjenica da na njemu neće učestvovati ni jedan od tri najbolja tenisera sveta bila je povod za reakciju direktora ovog takmičenja.

Takođe, poznato je da će Novak i Dušan igrati u "Pet Rafter Areni" u Brizbejnu, Pert će imati priliku da vidi Rafaela Nadala, a Sidnej Rodžera Federera.

Ovako izgledaju sve grupe prvog ATP Kupa:

Brizbejn
Grupa A: Srbija, Francuska, Južna Afrika, kvalifikant
Grupa F: Nemačka, Grčka, Kanada, Australija

Pert
Grupa B: Španija, Japan, Gruzija, kvalifikant
Grupa D: Rusija, Italija, SAD, kvalifikant

Sidnej
Grupa C: Švajcarska, Belgija, Velika Britanija, kvalifikant
Grupa E: Austrija, Hrvatska, Argentina, kvalifikant

PROČITAJTE JOŠ:

Sve reprezentacije igraće međusobne okršaje koji će se sastojati od dva singl i jednog dubl meča, a u završnicu u Sidneju plasiraće se najbolje plasirane ekipe svake grupe i dve najbolje drugoplasirane. Turnir je na programu od 3. do 12. januara, a nagradni fond je 15 miliona dolara. Maksimalan broj poena koji može da se osvoji je 750 u singlu i 250 u dublu.

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović o potezu koji je obišao svet, Vimbldonu, Đokoviću i Federeru...