Pepe Imaz
profimedia
Pepe Imaz

profimedia

Pepe Imaz, Foto: profimedia

Pepe Imaz, najkontroverzniji i najomraženiji čovek iz Novakovog okruženja u Srbiji, otkrio je da je svojevremeno pokušao da se ubije.

Na pitanje da li njegova akademija radi bolje otkad je počeo da sarađuje sa Đokovićem, Imaz odgovara:

Novak Đoković

AP

Novak Đoković, Foto: AP

"Želim da jedna stvar bude jasna - nisam osoba koja nekom može da pomogne da se oseća bolje. To ne može niko do vas samih. Samo mogu da podelim nešto što je meni spasilo život. Želeo sam dve godine sebi da oduzmem život i nisam uspeo. Sve se promenilo kad sam se upitao "šta to radiš", kada sam shvatio da treba da prihvatim sebe kakav sam, da sam ni bolji ni gori od ostalih, već samo ljudsko biće. To me je oslobodilo, to je baza svega. Biti svestan da si ljudsko biće kao i ostali oko tebe. Podeliti stvari sa ljudima oko tebe koji možda imaju probleme", rekao je Imaz za Novosti.

Imaz tvrdi da ima divan odnos sa Marjanom Vajdom i Borisom Bekerom.

"Marjan je divna osoba, njegova važnost u timu je impresivna. Osećam se srećnim što mogu da delim vreme sa njim. Sa Bekerom isto."

Španac je uputio i izvinjenje ljudima u Srbiji.

"Imam respekt prema svim ljudima u Srbiji i prema Srbiji. Ako je nešto zasmetalo, izvinjavam se. Ali meni je mnogo pomoglo i pomaže mi kada te ocenjuju, kada žele da te povrede. Kada te neko udari teže je odgovoriti ljubavlju nego kada te neko mazi. I zato mi te situacije i uvrede, iako nimalo lake, pomažu jer traže da najviše radim na sebi i pronađem poštovanje prema drugim ljudima. Pomaže mi da shvatim to što govore. Da izvučem najbolje iz sebe i prihvatim sve to", rekao je Španac.

Komentari (2)

nedjo

16.10.2018 12:16

fin čovek

Ja

16.10.2018 12:29

Brljezgarije..