Novak Đoković
Tanjug/AP
Novak Đoković

Tanjug/AP

Novak Đoković, Foto: Tanjug/AP

Hvala što ste pratili tekstualni prenos na portalu Alo.

KRAJ MEČA

6:1 Umesto tri meč lopte 30:15, sada je 30:30. Novak stiže do 40:30 i overava pobedu.

5:1 Manarino konačno prekida Novakovu domiinaciju

Novak vodi 30:0, Manarino stiže. Snažan udarac Francuza za brejk loptu. Sada je djus. As iz drugog servisa Novaka za prednost. Još jedan as. Još malo do pobede.

4:0 U četvrtom gemu trećeg seta  Novak na servis rivala vodi 15:30. Vidi se da jedva čeka kraj, iscrpljen je. Francuz izjednačuje. Riternom dolazi do prilike da stekne dva brejka prednosti. Velika greška Manarina, Novak je na korak do pobede. Šesti red zaredom Novaka.

Nešto se ipak događa. Ledom je Đoković izmasirao stomak.

3:0 Novak je posle medicinskog tajm auta onaj stari. Pilule deluju. 40:0 i sada je prednost baš ubedljiva. Đoković juri ka pobedi

2:0 Novak osvaja prvi poen na servis Manarina, i nova greška rezultat je 0:30. Odličan bekend i paralela 0:40. Bekend smečom Francuz smanjuje Greši Manarino, novi brejk Đokovića 

1:0 Novak kreće slabo u trećem setu. Na svoj servis prvo dozvoljava rivalu 30:30, a onda i brejk loptu. U pravom trenutku odličan servis. Djus. Odličan servis i prednost za Đokovića. Greši Manarino.

TREĆI SET

KRAJ DRUGOG SETA

6:2 Manarino kreće poenom, Novak uzvraća. Sada je 15:30. Đoković ima prednost. Dve set lopte za Novaka i bravo, 1:1 je u setovima.

Medicinski tajm aut za Novaka, problemi sa disanjem izgleda, ali i stomakom. Novak se posle lekarske intervencije vraća na teren.

Novak traži lekasku pomoć

5:2 Novak sada odličnim bekendom počinje ovaj gem. Francuz izjednačuje. Novak uzvraća. Stićže i do 40:15, na korak je do potvrde brejka. I sada ga potvrđuje.1 Novak sada odličnim bekendom počinje ovaj gem. Francuz izjednačuje. Novak uzvraća. Stićže i do 40:15, na korak je do potvrde brejka. I sada ga potvrđuje.Novak sa dva vezana poena stiže do 30:0, ima poen, ali šalje lopticu u aut. Manarino greši, Novak ima šansu za novi gem. Francuz opet preti, ali Novak ponovo ima ubedljivo vođstvo

4:2 Manarino je smanjio. Novak je uspeo da stigne do 30:30 i tu je stao.

4:1 Novak sada odličnim bekendom počinje ovaj gem. Francuz izjednačuje. Novak uzvraća. Stićže i do 40:15, na korak je do potvrde brejka. I sada ga potvrđuje.

3:1 Manarino kreće poenom na svoj servis, Đoković uzvraća, pa pravi preokret. Nove dve brejk lopte za Novaka. Greška Novaka, ostala je još jedna, manarino greši, novi brejk Novaka.

2:1 Novak hita ka potvrdi brejka, već je 40:15. Greši Đoković, ostala je još jedna gem lopta. Francuz izjednačuje. Novi djus, nova drama. Prednost za Manarina, brejk lopta, koju koristi i smanjuje vodjstvo

2:0 Novak kreće vođstvom na servis Manarina, Francuz izjednačuje, pa Novak ponovo greši i Francuz vodi. Sada francuski teniser pravi retku grešku za 30:30. I bravo! Konačno, jedan duži poen pripada Novaku, brejk lopta za srpskog asa, koju ne koristi. Dijagonala je otišla u aut. Nova greška Đokovića posle bekend dijagonale i prednost za Manarina. Greši Manarino, traži čelendž, koji potvrdjuje aut. Novo izjednačenje. Opet kobni bekend Novaka, Francuz greši opet izjednačenje. Dupla greška rivala, Novakova druga brejk šansa. Ovu koristi! Bravo Novače!

1:0 Novak servira i u drugi set na startu ulazi sa 30:0. Uzvraća manarino, ali i Novak. Gem lopta i vođstvo. Odličan gem Đokovića

DRUGI SET

KRAJ PRVOG SETA

4:6 Novak se ne da, stiže do prvog poena u gemu koji Francuz servira na set. Lob nije uspeo izjednačenje. Odličnim forhendom Novak stiže do vođstva. Odličan servis i as Francuza, pa onda poen za set loptu. I osvaja ga asom.

4:5 Novak brzo stiže do 30:0, užasan forhend srpskog tenisera, Francuz smanjuje. Ponovo brzometno izjednačenje. Greška Manarina, Novak stiže do gem lopte i osvaja ga.

3:5 Novak kreće sa vodjstvom na servis Manarina, pa ga i duplira 0:30. Francuz smanjuje, Novak je krenuo napred i pogrešio. Munjevito izjednačenje i posle dugog poena preokret protivnika. Manarino potvrđuje brejk.

3:4 Novak bez energije, Manarino ponovo prvi poveo na Novakov servis. 0:30, kao i u prošlom gemu kada je Đoković servirao. Uzvratio je Novak odličnim poenom. Poklon Francuza za izjednačenje. Nova brejk lopta za protivnika. Ovu koristi.

3:3 Francuz poveo, Novak se ponovo iščupao. Odličan servis protivnika. Usledio je slajs servis, Novak vratio loptu, ali je Manarino pogodio prazan deo terena. Novi poen, novo izjednačenje

3:2 Prvi poen dobija Manarino. I drugi. Novak deluje umorno, a rival preti brejkom. Novak uzvraća dobrim servisom, a onda i smečom izjednačuje. Ponovo je 30:30. Posle dugog poena greši Novak i ima drugu brejk loptu u meču. I opet strašnim servisom Novak spasava. Franuz džabe traži čelendž. Nova brejk lopta. Manarino se bolje snalazi u dugim poenima. Novak se vadi na još jednu brejk loptu. Dobrim servisom Novak preokreće. "Debeli" aut Francuza, Novak ponovo vodi

2:2 Dugačka razmena udaraca na početku četvrtog gema, rival greši, ali brzo stiže do poena i - preokreta. Đoković izjednačuje, opet je 30:30 kao u prošlom gemu na servisu Francuza. Odlično se snašao Manarino, stiže do gem lopte, ali je ne koristi. Djus. Prvi as francuskog tenisera, pa posle slabiji Novakov ritern i ponovo izjednačenje.

2:1 Manarino poveo, dva servis vinera vezao Novak, dupla servis greška, pa izjednačenje. Novak stiže na korak do gema, i greška Francuza, lopta ide u aut, srpski as ponovo vodi.

1:1 Novak je samo pripretio, stigao do 30:30, ali je Manarino izjednačio

1:0 Novak je krenuo odlično, sa tri vezana poena, a onda je dozvolio Manarinu da mu pripreti. Francuz je stigao do djusa, Novak do prednosti, ali je rival ponovo izjednačio i stigao do brejk lopte, koju nije iskoristio. Novak stiže do prednosti, ali je Manarino napao i izjednačio. Dvamaest poena odigrano i dalje 0:0. As Djokovića za prednost i još jedan dobar servis za vođstvo.

MEČ JE POČEO 

U toku je zagrevanje

18.36 Dvojica tenisera su upravo izašla na teren, posle meča na Grend stendu, drugom terenu po veličini, u kojem je Sloun Stivens pobedila Tatjanu Mariju 2:0 u setovima.

Dobrodošli na portal Alo i tekstualni prenos meča Đoković - Manarino

Francuz je konstantno u 30 najbolje rangiranih igrača sveta, a najbolji deo sezone odigrao je na travi.

Manarino je trenutno 28. igrač sveta, a do meča sa Đokovićem stigao je pobedom nad Italijanom Markom Čekinatom.

Pobednik ovog meča će u osmini finala igrati sa boljim iz duela između Miše Zvereva i petog nosioca Grigora Dimitrova.

Komentari (4)

zagor

15.08.2018 20:55

Sarene pilule za lilule!!

mina

16.08.2018 09:17

@zagor - zini da ti kazem ...sta li je popio o boze ima li te kaKvi novinARI

mile sveznajući

15.08.2018 21:38

vijagru je zveknuo

Mina

16.08.2018 07:57

Samo glup covek moze da misli da su teniseri superljudi.Udaras lopticu na 40+ po 5 sati bez magicnog praha ili dopinga...ne ide.Danas je sve trgovina ljudi i manipulacija mozga.Cim je Nole presao na biljke bez pilula eto vam pada.Tako su prosli i Sarapova,Nadal ,Marej itd.