Novak Đoković
Tanjug/AP
Novak Đoković

Tanjug/AP

Novak Đoković, Foto: Tanjug/AP

Hvala što ste pratili tekstualni prenos meča Đoković - Raonić na portalu Alo. 

KRAJ MEČA

6:3 Loše je Novak ušao u gem. Kanađanin je povukao do 30:0, Novak se približio posle serije udaraca na 30:15. Novak izjednačujei posle izlaska na mrežu dolazi do meč lopte, koju koristi.

5:3 Raonić dolazi do vođstva, ali i greši 15:15. Novi as za 30:15. Novak kači liniju, sokolovo oko kaže linija, 30:30. Raonić vodi, Novak je izborio djus. Greši Raonić, Đoković ima brejk loptu i koristi je TOOOOO NOLEEEE!

4:3 Novak odlično ulazi u servis. Brzo stiže do 30:0. Novak je ušao u teren, uhvatio lopticu kako je trebalo za 40:0.  Uzvraća Raonić, ali Novak forhendom stiže do novog vođstva.

3:3 Raonić malo "kašljuca" na svoj servis. Sada je 15:15. Ali stiže do vođstva. Loptica ide kao metak. Odmah dve gem lopte i na kraju gem.

3:2 Odlični Novak sada je perfektan. Prvo 15:0, pa dupliranje vođstva. Onda greška Raonića za 40:0. i Dobija gem sa nulom.

2:2 Raonić servira za potvrdu brejka Novak vodi. Sada je 15:30, pa 30:30, Novak ima brejk loptu koju ne koristi. Nova brejk lopta za Novaka. Odličan napad. Raon Nova brejk šansa loptica ostaje u polju Kanađaninaić šalje lopticu u aut. Međutim, novi as za djus. Dupla servis greška i nova brejk lopta za Novaka. Opet se Raonić vadi asom. Opet brejk lopta i bravooo Nole! Vratio je brejk 

1:2 Odličan je Raonić i na servis Novaka, krenuo je sa 0:30. Novak uzvraća. Stiže i do izjednačenja. Ali i Miloš do brejk lopte. Srećom požurio je. 40:40. Nova brejk lopta. I brejk.

1:1 Ubedljiv je Raonić u ovom gemu. Baš ubedljiv.

1:0 Novak je loše ušao u treći set. Dva poena Raonića, ali hrabar napad za 15:30. Odličan servis na jak vetar. Preokret je, gem lopta 40:30 i dobro je. Izvukao se Novak. Bilo je 0:30.

TREĆI SET

KRAJ DRUGOG SETA

4:6 Raonić kreće po set, vodi, Đoković izjednačuje, Raonić vodi, stiže do 40:15. Novak se drži 40:30. I onda - djus. Idemo Novače! Novi as, nažalost za rivala. Sjajan forhend Novaka i izjednačenje. Ritern u autu, Raonić ima četvrtu set loptu. 

4:5 Poen raonića na Novakov servis, ali onda se Đoković odlično snalazi na mreži i 15:15. Ponovo Kanađanin vodi, ali Novak stiže do 30:30. Fantastičan volej Novaka za gem loptu. Novi as i Đoković ostaje u setu

3:5 Odličan poen Novaka. Servisom od 141 milje Miloš preokreće. Novi strašan servis za 40:15. Noivi as i na korak je od drugog seta.

3:4 Novak kreće servisom, odmah izjednačenje pa 30:15, a zatim i dve gem lopte. 

2:4 Kanađanin odmah uzima poen, Novak izjednačuje. Poen za poen 30:30. Ipak do prednosti stiže Raonić. Novi as i duplirano vođstvo. Ubrzo i gem.

Novak Đoković

EPA/Tannen Maury

Novak Đoković, Foto: EPA/Tannen Maury

2:3 Pritisak je sad na Novaku. Prvo 15, pa 30:0, uzvraća Raonić, ali kontra Novaka za 40:15.  Odličan na mreži Novak i smanjuje prednost pred gem u kojem će pokušati da vrati brejk.

1:3 As Raonića 15:0. Slajs i volej za 30:0. Osvaja Miloš lako gem i potvrđuje brejk

1:2 Novak kreće poenom na svoj servis, onda nesreća, vrh mreže i loptica ostaje na Đokovićevoj polovini. raonić uzvraća sa dva poena i stiže do dve brejk lopte. Novak jednu "briše". Pogodio je Raonić posle serije udaraca i stiže do prvog brejka u drugom setu.

1:1 Raonić odlično servisa i za tili čas stiže do 30:0. Novak odlično igra stiže do 15:30, pa do izjednačenja, međutim raonić dodaje gas i dobija gem.

1:0 Novak servira na početku drugog seta i odmah stiže do vođstva. Odmah zatim ga i duplira. Strašan servis i as za 40:0. Novi poen za Novaka i nova prednost. Sjajan poen Đokovića, kretanje je presudilo. Srpski as izlazi na mrežu i izjednačuje 30:30. Mnogo sreće za Raonića, 40:30. 

DRUGI SET

https://www.youtube.com/watch?v=HMNUlpANdXE

KRAJ PRVOG SETA

Pritisak je na Milošu. Novak stiže do vođstva Raonić 15:15. Novak je na dva poena od seta, greši ponovo Raonić. Dve set lopte ima Novak! Nova greška protivnik. Miloš smanjuje, ali pravi novu duplu servis grešku. Novak je osvojio prvi set.

6:5 Odličan tenis, ali Novak greši 0:15. Ponovo odličan Raonić 0:30. Teško osvojen poen Đokovića, Raonić igra odlično. Pametno odigran poen Novaka 30:30. Novak preokreće od 0:30 do 40:30. Umalo treći vezani gem Novaka, ali šalje lopticu u mrežu. Prednost za Novaka i konačno stiže do trećeg vezanog gema.

5:5 Novak se ne da, prvi stiže do 0:15, nezgodan drugi servis Raonića 15:15. Fantastičan poen, ritern Novaka 15:30. Stegla se ruka raonića 15:40. Sjajno vratio servis, raonićev slajs, Novak šalje lopticu u aut. Ostala je još jedna brejk lopta. Dupla servis greška Miloša i Novak vraća brejk

4:5 Novak vodi, pa servis volejom stigao do 30:0, smirio se i sa aut linije šalje sjajan forhend za 40:0. Raonić uzvraća poenom, ali još jedan strašan forhend i Novak ostaje u setu.

3:5 Raonić prvi stiže do prednosti, pa novi as i rezultat je 30:0. Već je 40:0. Potvrdio je brejk.

Miloš Raonić

Profimedia

Miloš Raonić, Foto: Profimedia

3:4 Raonić vodi na Đokovićev servis. Sjajan poen Novaka, trpeo je pritisak, nekoliko raonićevih forhenda, ali Novak trči na mrežu i osvaja poen. Sledeći poen je, međutim Raonićev. Osvaja i sledeći i stiže do dve brejk lopte. Spasena prva, Miloš šalje loptu u aut. Spasena i druga. Volej za djus. Kakvo nadigravanje, brekjk lopta za raonića ali Novak je hrabar. Greši Novak, loš forhend. Odličan ritern Kanađanina i rival prvi stiže do brejka.

3:3 Posle serije dobrih udaraca Raonić greši za 0:15. Sada Kanađanin izlazi na mrežu i osvaja poen. Brzo servisom stiže do dve gem lopte. Novi moćni servis i osvaja gem

3:2 Dobrim servisom Novak stiže do 30:0, Raonić smanjuje, a srećno sjajnim forhendom stiže do izjednačenja. Imao je lopticu Raonić, savrpšenu poziciju, ali šalje loptu u aut, sjajan servis i Đoković ponovo vodi.

2:2 Raonić dobija uvodni poen, a drugim servisom stiže do 30:0. Brzo je 40:0, Đoković šalje loptu u aut i ponovo je nerešeno.

2:1 Odlični servisi Novaka i munjevito je 40:0. Greši Raonić brzo i Novak ponovo vodi.

1:1 Novak odlično kreće i na servis Raonića. Kanađanin greši u dva navrata i brzo je 0:30. Smanjuje odličnim razornim servisom, Strašan drugi servis, ali i ritern Novaka za dve brejk lopte. Smanjuje Miloš servisom u telo, novi moćan servis i već je djus, a odmah i prednost za kanadskog tenisera. Uzvraća Đoković i ostaje u gemu.Sporiji servis Novak koristi i pretvara u novu brejk loptu. Propušta međutim i treću brejk loptu. Bio je na lopti, ali mlako pogodio lopticom mrežu. Raonić stiže do prednosti. Neprecizan Raonić i novo, četvrto izjednačenje. Četvrta brejk lopta. Snažan servis i novo izjednačenje. Novi as Kanađanina, ali nema kraja gemu. Peto izjednačenje. Prošetao je Novaka Raonić i ponovo ima prednost. Dupla greška. Sedmo izjednačenje. Nova dupla servis greška, nova brejk lopta, ali novo izjednačenje. Raonić stiže do prednosti. Gem lopta.  I verovali ili ne pogađate novo izjednačenje. Starašan servis raonića i nova prednost. I konačno gem koji je trajao 14 minuta i 18 sekundi dobija Raonić.

1:0 Odlični servisi Novaka na početku. Brzo stiže do 30:0, a potom i do 40:0 i tri vezane gem lopte. Uzvraća Raonić sa jednim poenom, ali to je sve. Novak dobro otvara meč.

PRVI SET

MEČ JE POČEO. NOVAK JE NA SERVISU

Dvojica tenisera su sa sudijom na mreži.

Novak u karijeri ima osam pobeda protiv Kanađanina crnogorskog porekla i ako ga pobedi od ponedeljka će biti sedmi teniser sveta. 

Dobro su se smilovali. Organizatori Mastersa u Sinsinatiju su, ipak,odlučili da meč Novaka Đokovića i Miloša Raonića pomere za 22.30. Logično, srpski teniser meč završio u 20 časova po srednjoevropskom vremenu. 

Očekuje se da Đoković i Raonić uskoro izađu na teren.

Dobrodošli na tekstualni prenos meča Đoković - Raonić na portalu Alo.

U četvrtfinalu ga posle meča Federer - Majer, koji je Švajcarac pobedio 2:0, čeka Miloš Raonić.

Pre samo dva sata Đoković je posle dva dana i dva odlaganja u osmini finala izbacio Bugarina Grigora Dimitrova rezultatom 2:1.

Masters u Sinsinatiju igra se za nagradni fond od 6,3 miliona dolara.

Komentari (5)

djoker

17.08.2018 22:32

Ajmoooooooo idemooooo jos do krajaaaa Inat je cudo!!!!!

OKI

18.08.2018 01:27

Dve Pobede za Par Sati polako se vraca Um Caruje Snaga Klade Valja

jovana

18.08.2018 08:13

a sta da Cilic nije hrvat? pitam zbog naslova

maja

18.08.2018 09:01

Sta bi dao da ima Federerovu smirenost.

Сараџогла

18.08.2018 09:21

Од данас поред ,,Светог Луке,, слика Новака Ђоковића! Када седим и пијем кафу да директ гледам у њих.За једно вече победити двојицу врхунских тенисера,бато,Нобелова награда!Ел било то икада на свету? Губио је Ноле и са два нула па извојевао победу са три према два!Бато,која је то снажна људина.ЗА ЈЕДНО ВЕЧЕ ПОБЕДИО ДВА ВРХУНСКА ТЕНИСЕРА!