Rodžer Federer
EPA Alberto Valdes
Rodžer Federer - Aleksandar Zverev

EPA Alberto Valdes

Rodžer Federer - Aleksandar Zverev, Foto: EPA Alberto Valdes

Rodžer Federer, legendarni švajcarski teniser, još uvek nema nameru da završi karijeru. Treći igrač sveta ne učestvuje na Dejvis kup finalu, već se nalazi u Čileu gde je igrao egzibicioni meč sa Aleksandrom Zverevom. Federer je pobedio nemačkog tenisera sa 2:1 (6:3, 4:6, 6:4).

Kakav početak finalnog turnira! Dubl Srbije overio maksimalnu pobedu protiv Japana! (FOTO/VIDEO)

Teniska reprezentacija Srbije duelom protiv Japana počinje takmičenje na finalnom turniru Dejvis kupa. Hvala vam što ste pratili tekstulani prenos Dejvis kup meča Srbija - Japan na portalu Alo! Budite sa nama i sutra od 11 časova kada ćemo pratiti meč između Srbije i Francuske! 7:6 KRAJJJJJJJ Srbija - Japan 3:0 u pobedama!

"Trenutno ne vidim nijedan razlog da prestanem sa igranjem. Penzionisaću se onda kada mi to telo kaže. Nisam mislio da ću igrati sa 35, 36, ali evo me. Još 2009. godine sam se prvi put zapitao kada ću u penziju. Nakon deset godina i dalje sam tu", rekao je Federer.

Đoković otkrio šta je njegovoj deci zabranjeno da rade, pa potom objasnio prednosti i mane toga! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 20.11.2019. 15:57 Đokovići obožavaju da provode vreme u Srbiji! Stefan i Novak Đoković, Foto: ALO! Foto:Masanori Josida Najbolji srpski teniser svih vremena, Novak Đoković ima na računu milione, ali je veoma prizeman i tradicionalan, a takav je kad su u pitanju i njegova deca!

Zverev se nada da se Federer neće uskoro povući.

"Svi mi igrači uglavnom gubimo od njega, ali se i dalje nadamo da se neće povući. Još uvek želimo da ga vidimo na turnejama, svlačionici, restoranu jer je on generalno sjajan momak. Dok sam odrastao bio je moj idol", rekao je Zverev.

NAJNOVIJE IZ SPORTA:

Federer i Zverev će u Čileu odigrati još četiri egzibiciona meča.

BONUS VIDEO:

Karasi upozorio nakon remija sa Ukrajincima: Moramo bolje u baražu Lige nacija