Žive kao sav običan svet: Novak i Stefan
profimedia
Žive kao sav običan svet: Novak i Stefan

profimedia

Žive kao sav običan svet: Novak i Stefan, Foto: profimedia

Najbolji srpski teniser Novak Đoković meč četvrtfinala protiv Australijanca Džona Milmana igraće u večernjem terminu na stadionu Artur Eš i to ne pre 2:30 po srednjeevropskom vremenu, ali kako zna ATP tur da bude izuzetno naporan neke stvari ne mogu da se obave, pa da kažemo "kod kuće". Jednostavno sve mora da se radi u hodu. Venčanja, proslave, porođaji, rođendani... pa kao gde kome zapadne na kugli zemaljskoj.

Tako je bilo i u Njujorku tokom US Opena.

Ali, ko bi rekao da se oni druže iako su im očevi ljuti rivali

Jedno od najvećih rivalstava ne samo u tenisu već generalno u sportu (što su veći šampioni rivalstvo je legendarnije) imaju Novak Đoković i Rodžer Federer. 

Možda se van terena i ne druže i mrze, ali to ne važi i za njihovu decu koja su zajedno uživala na jednoj rođendanskoj proslavi.

Sin bivšeg američkog tenisera a sada trenera Džastina Gimelstoba, Brendon, u ponedeljak je proslavio peti rođendan, a na proslavi je bio prisutan sin Novaka Đokovića, Stefan, kao i deca Rodžera Federera, devetogodišnje bliznakinje Šarlin Riva i Majla Rouz i četvorogodišnji blizanci Leni i Leo.

Očigledno je da su se Noletova i Rodžerova deca zbližila uživajući u proslavi. 

S druge strane neće moći da gledaju svoje očeve u direktnom okršaju na US Openu jer je Federer neočekivano ispao od Džona Milmana.