Rodžer Federer
EPA/Mike Nelson
Rodžer Federer

EPA/Mike Nelson

Rodžer Federer, Foto: EPA/Mike Nelson

Federer je na početku sezone na šljaci iznenađujuće saopštio fanovima da na njega ne računaju.

Kako se i očekivalo, Rafael Nadal dominantno je odradio poslednja dva meseca, što ne samo da nije uzbudilo Švajcarca, već je sve okrenuo na bockanje i provokacije.

Rodžer Federer vs Rafael Nadal, Foto: Profimedia

Federer se na Tviteru oglasio posle pobede Nadala na Rolan Garosu, jednom kratkom ali ubitačnom porukom.

"Šta sam propustio?", zapitao se Federer.

Neki fanovi stali su uz ovaj tvit konstatacijama tipa: "Pa i nisi previše", a jedan od njih upitao je Rodžera da li je uzbuđen pred početak Mondijala.

Švajcarska, Foto: EPA/Walter Bieri

"Ne mogu da dočekam četvrtak. Švajcarci bi mogli do titule", izjavio je Federer otpisavši očigledno Srbiju, protivnika "sajdžija".

Komentari (7)

Ja

13.06.2018 14:49

Možeš biti najbolji svih vremena,ali čovjek kao što je Nadal nikad biti nećeš....

Zoran

13.06.2018 16:50

@Ja - Možda bi se trebali prvo informisati o veličini njegovog humanog rada i donacija, pre nego što počnete pljuvati.

Laufer

13.06.2018 17:53

@Ja - Ma Nadal ga je gazio od pocetka! Jos vise nego Nole! Ima on srece sto su njih dvojica mladji pa mu nisu bili na putu tih godina kad je rasturao tadasnje igrace koji su za klasu slabiji od njih. Poklopilo mu se sve, nema sta, ali nadam se da ce u penziju otici sa negativnim skorom protiv Nadala i Djokovica?!

voja

13.06.2018 15:21

Nadal hmmmm naduvenko 0 covek dobar sportista nemora da znaci dobar covek

Ljube

13.06.2018 19:40

Ni prvi a verovatno ni poslednji arogantni istup Federera. Veliki šampion, sigurno najbolji teniser svih vremena ali i užasno arogantan Švajcarac. Džaba humanitarnih akcija, ima para pa mu se može (a to mu i umanjuje proreze) kad ovakve izjave ostavljaju kiseo ukus ...

Tanja

13.06.2018 23:02

Arogantan i antipatican. Nadal i Djokovic su veci humanitarci od njega. Nadal je osim sto je veliki sportista jos veci covjek, a to Federer nikad nece biti. O Novaku ne moram ni govoriti jer svi odlicno znaju kakav je i ko je on.

Bojan

15.06.2018 18:37

Za njega je Nadal moralna gromada i za mene 1 teniser sveta i svih vremena. Svajcarac je drugim recima tipicni teniski olos.