Huan Martin Del Potro
EPA/Justin Lane
Huan Martin Del Potro

EPA/Justin Lane

Huan Martin Del Potro, Foto: EPA/Justin Lane

Novak je i pored svih zvižduka slavio, a Delpo se na kraju slomio i plakao kao malo dete na stolici, pre početka ceremonije proglašenja pobednika.

Nole ne bi bio Nole kad ne bi prišao rivalu i pokušao da mu pruži reči utehe. Ovog puta bilo je vidljivo da je Del Potru izgovorio neke magične reči, jer se Argentinac posle njih naglo dočekao na noge.

Del Potro je tek juče otkrio šta mu je Novak šapnuo:

"To je bio veoma lep gest. U tom trenutku sigurno mu nije bilo lako da priđe protivniku i kaže po koju reč. Rekao mi je da sam veliki šampion i da treba da budem ponosan i da ga je to inspirisalo da budem na tom nivou. Te reči su me ispunile srećom, iako sam bio tužan. Sada mislim o njima i to je zaista lep gest", rekao je Del Potro.

Komentari (6)

Zoran Zemun

12.09.2018 11:36

pa mogao je tako da utesi i modrica i drugove na jelacica trgu zajedno sa tompsonom. Za njih je navijao....Bednik

Ja

12.09.2018 12:59

@Zoran Zemun - Kakva uzasna rec....Bednik, i uputiti je ljudskoj gromadi kao sto je Novak.!?

Amater

12.09.2018 13:26

@Zoran Zemun - GDE CES VECEG BEDNIKA OD TEBE,NEVERUJEM DA SI ZADOJEN MRZNJOM I DA NEMAS PRIJATELJA DRUGE NACIONALNOSTI A DJOKOVIC TI JE PONAJMANJE KRIV ZA TVOJE PSIHICKO STANJE.

Ljubica

12.09.2018 15:43

@Zoran Zemun - Koji si ti pacenik

pera rogonja

12.09.2018 11:55

Svaka cast Novace!Prijatelj je uvek prijatelj i zato srbi postuju i Delpa.

Bato

12.09.2018 12:50

Pozdrav, jednom sam vec spominjo Delpo..., mnogi jos neznaju da je to najveci manipulator od tenisera, Nole nesto sigurno zna, jer da je imao bilo kakvu sansu da dobije Noleta onda bi tek tada mnogi vidjeli ko je i cime se sluzi:( pocinje da hega na nogu , proteze vrat, kao bole ga ledja, a samo gleda ispod oko protivnika). Novak - vec si posto VELIKA LEGENDA .