IMPRESIVNO JE SVE OVO ŠTO RADI I DALJE Da li je Rafu bar malo sramota posle ovakvih reči Endija Mareja o Novaku?!
Tanjug/Ap

Najbolji teniser svih vremena u junu je prestigao najvećeg rivala Nadala kada je osvojio Rolan Garos, a samim tim i 23. turnir velike četvorke. Ako je do tada i bilo dileme, postalo je kristalno jasno da većeg od našeg Noleta nema. To je potvrdio i osvajanjem Ju-Es opena ovog meseca, čime je došao do neverovatnog podviga jer je u godini u kojoj je napunio 36 godina uspeo da dođe do čak tri grend slema.

Međutim, neki mu i dalje osporavaju uspehe, poput Nadala, koji je bez blama izjavio da bi bio bolji od Novaka da se nije povređivao, te da bi Srbin bio frustriran da ga nije prestigao. Usta mu je sada zapušio britanski teniser Endi Marej, nekadašnji broj jedan i trostruki grend slem šampion. I njega su povrede sprečile da napravi veću karijeru, ali on to ne potencira, već hvali Novaka na sva usta!

SVI SMO PLAKALI Šokantna ispovest Jelene Đoković, progovorila o najtežem trenutku u Novakovoj karijeri: Srbin je praktično bio na ivici ambisa, a onda se desilo ovo (VIDEO)

Britanac učestvuje na turniru u Kini i tamošnjim novinarima je jasno rekao ko je za njega najbolji teniser svih vremena.

- Ono što je Novak postigao na Ju-Es openu i tokom cele godine je neverovatno. Šokantno je da fizički to i dalje radi sa 36 godina. Vrlo impresivno. Motivacija i želja koju ima zaista su neverovatne, briljantne. Rodžer i Rafa su imali duge karijere, ali nijedan od njih nije u ovoj fazi karijere igrao kao Novak, tako konstantno - jasan je Marej.

Da je veliki čovek, a ne samo teniser, potvrdio je pre svega tokom ovogodišnjeg Rolan Garosa. Mnogo prašine se diglo jer je Nole na kameri nakon jedne pobede napisao "Kosovo je Srbija", a Britanac je stao na njegovu stranu.

- Nijedan sportista ne bi smeo da bude uskraćen za slobodu govora. Mislim da je to potpuno u redu - zapušio je usta zapadnjačkim novinarima Marej.

BONUS VIDEO: 

https://www.alo.rs/sport/tenis/806751/marej-zbog-nastupa-za-reprezentaciju-propustio-sahranu-a-onda-je-zaplakao-prilikom-davanja-izjave/vest

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading