Novak Đoković
Foto: EPA/EPA-EFE/CJ GUNTHER

Srpski teniser je pobedu nad Laslom Đereom posvetio ćerki Tari koja je proslavila šesti rođendan.

Novak će igrati u osmini finala protiv Hrvata Borne Goje, a susret će početi u noći između nedelje i ponedeljka u jedan sat posle ponoći.

- Mojoj duši za šesti rođendan. Eto, prošla je ponoć, želim joj zagrljaj veliki ujutru - rekao je Nole.

HRVAT NAHVALIO NOVAKA PRED MEČOn je najbolji ikada

On nije želeo da otkriva o čemu je razmišljao kada je gubio sa 2:0 u setovima protiv Đerea i bio na ivici eliminacije sa US Opena.

- Neću podeliti o čemu sam razmišljao, to su male tajne velikih majstora, kako kažu. Iskreno, pokušavao sam onako malo da isforsiram taj osmeh i energiju, da malo sebe podignem jer me je Đere stvarno majstorski nadmudrio, prva dva seta je igrao fantastično, bio je definitivno bolji igrač, bez dileme u prva dva seta. Posle sam se ja digao, malo publika i tako dalje - dodaje Novak.

Đoković je istakao da će igrati za reprezentaciju Srbije na Dejvis kupu koji je na programu posle US Opena. Podsetimo, Srbija je u grupi sa Španijom, Češkom i Južnom Korejom.

- Nadam se da ćemo svi biti zdravi, planiramo da svi budemo deo reprezentacije, tako da smo uzbuđeni i nadamo se uspehu kolektivnom. Moje misli su sada usmerene ovde, pa ćemo kasnije o Dejvis kupu - dodaje Novak.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading