Novak Đoković na Sinsinatiju
Foto: EPA/EPA

Danas od 18.00 na programu je žreb za US Open, ali...

Organizatori su odlučili da se žreb održi praktično tajno, odnosno neće biti prenošen ni putem lajvstrima, televizije, zvaničnog sajta - čak ni putem društvenih mreža u realnom vremeneu.

US Open na taj način nije dovoljno transparentan kada se radi o jednoj od ključnih stvari oko turnira, iako piše "Marka" važi za jedan od najmodernijih grend slemova pošto su bili i prvi koji su uveli podjednake nagrade u muškom i ženskom delu turnira, pre nekoliko godina.

Ono što za sada znamo je da će Novak Đoković biti drugi nosilac, odmah iza svog trenutno najvećeg rivala Karlosa Alkaraza, pa samim tim neće moći da se sretnu do finala US Opena. Mladi Karlitos je branilac trofeja i iskoristio je prošle sezone to što Nole nije mogao da učestvuje i upravo je u Njujorku krenuo njegov meteorski uspon, međutim videli smo već u Sinsinatiju da će mu biti jako teško na betonu protiv najvećeg svih vremena.

Nažalost, nećemo moći da gledamo kako njih dvojica uživo dobiju protivnike pošto US Open ostaje pri svom stavu i to će naravno dovesti do sumnji, a čak je i tradicionalni Vimbldon odlučio da promeni stav po ovom pitanju i ove sezone je odustao od radio prenosa i prihvatio je moderne tehnologije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading