Novak Đoković na Vimbldonu
Foto: AP/Tanjug/Ap

Finale Vimbldona u kom je Novak Đoković posle pet setova izgubio od Karlosa Alkaraza i dalje je tema broj jedan.

I dok se teniski eksperti bave analizama koliko će Španac imati grend slemova i da li neko osim Srbina može da ga zaustavi, dežurni kritičari najvećeg tenisera svih vremena utrkuju se ko će sramnije da ga napadne.

Lider španske političke partije Podemos Pablo Ečenike se javio, i blago rečeno sramnim komentarom opleo po Novaku.

Predsednik ove španske stranke je proslavio veliki uspeh Alkaraza uvredama na račun Đokovića u kome se navodi da je on "anti-vakser", "ultradesničar", ali i "prijatelj srpskih genocidaša"!

- Ova stvar sa Alkarazom je apsolutno impresivna. Uz sve to, to što je pobedio ultradesničara, Putinistu, prijatelja srpskih genocidaša i anti-vaksera čini sve ovo čudo još čudesniji - napisao je Pablo Ečenike.

Novak Đoković na Vimbldonu

Tanjug/Ap

 

 

Mnogi njegovi pratioci se nisu slagali sa ovakvim načinom čestitanja Alkarazu i jasno su istakli da nije u redu da koristi ovako paušalne i ružne opaske za najvećeg tenisera sveta, ali Enrike na njihove prozivke nije odgovarao.

Podemos je socijaldemokratska partija iz Španije čiji naziv u prevou znači "Možemo". Osnovana je 2014. godine od strane politikologa Pabla Iglesijasa Turnjona, a sadašnji lider Pablo Ečenike Roba zapravo je rođen u Argentini, u Santa Feu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading