NEKADA GA JE STALNO KRITIKOVAO Novak Đoković potezima ostavio Vilandera bez teksta
Foto: EPA/EPA/TOUSSAINT KLUITERS

- Zaista cenim što je jedan od najvećih, i možda najveći teniser svih vremena, reagovao tako u ovoj situaciji. Videli smo ga kako je izgubio, što je jako teško, a isto tako to kako se ponašao na terenu je briljantno. To što je uradio u intervjuu i tokom ceremonije je sjajno - sipao je pohvale Mats Vilander na račun srpskog tenisera koji je u svom govoru govorio divne stvari o Alkarazu i nijednog trenutka nije želeo nešto da mu oduzme.

"JAOO, NALETEO SAM NA MATSA, SAD ĆU DA MU NALUPAM ŠAMARE" Urnebesan snimak sa Vimbldona, Đani Ćurčić sreo Vilandera i imao je šta da mu poruči (VIDEO)

Nastavio je u istom ritmu.

- Neverovatan je šampion i podigao je sport na novi nivo, a sada dolazi Karlos Alkaraz koji ga izaziva. Ovo je veliki trenutak za naš sport. Voleo bih da Novak osvoji 30 grend slemova zbog svega što je uradio za sport, ali je važno da imamo novog šampiona na Vimbldonu i još je važnije da je to Alkaraz jer je poseban i to je nešto što možda nikad nismo videli, a mislim i na veliku trojku. Ima dodir Federera, strast Nadala, a defanzivne sposobnosti Novaka Đokovića. Na sve to ima vremena i smeje se na finalu Vimbldona. To je neverovatno - zaključio je Vilander.

Mats je nekada stalno kritikovao Novaka, sigurno da ovakve reči znače...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading