Paula Badosa
Foto: Printscreen/Printscreen/Instagram

 

Otkako su objavili da su u ljubavi - beše to tokom minulog Rolan Garosa - Stefanos Cicipas i Paula Badosa privlače pažnju teniske javnosti, kolega, navijača... Čak i sajtova za 18+ godina!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @tsitsidosa

Cicidosa, kako glasi nadimak emotivnog para, trebalo je na vimbldonskoj travi da igra u miks dublu, ali je povreda atraktivne Špankinje sprečila taj užitak za publiku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Badosa (@paulabadosa)

To je, međutim, dalo ideju Majku Fordu, potpredsedniku jedne platforme za postavljanje eksplicitnog sadržaja na internet. Ponudio im je novac za „akciju iza scene“. A zna se na šta je mislio...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @tsitsidosa

„Dragi Stefanos i Paula, video sam nesrećnu vest da ste morali da se povučete iz takmičenja u mešovitim dublovima. Ljubitelji tenisa su razočarani što neće moći da vide najnoviji teniski par kako se takmiči na istom terenu. Da biste nadoknadili propuštenu zaradu, i što je još važnije, da pružite fanovima ekskluzivnu akciju iza scene, želeo bih da vam ponudim do 100.000 dolara za postavljanje naloga i deljenje zajedničkog sadržaja na platformi za odrasle za kreatore sadržaja i redovno objavljivanje (najmanje triput nedeljno tokom cele godine)“, napisao je Ford.

Huan Betankur

AP/Mark J Terrill

 

Ostavila Kubanca zbog Grka

Ljubav Grka i Špankinje rođene u Njujorku planula je u Rimu tokom mastersa, da bi je oni potvrdili objavom na društvenim mrežama nedugo kasnije na Rolan Garosu.
- Počelo je mojom porukom kad je pobedila Ons Džaber u drugom kolu. Gledao sam meč i jako mi se dopao način na koji je igrala. Poslao sam joj čestitke i priča je počela... - otkrio je 24-godišnji Atinjanin kako je osvojio srce godinu starije rođene Njujorčanke, koja je bila pred udajom za kubanskog glumca i manekena Huana Betankura.

Ukoliko je ponuda i stigla do „golupčića“, teško da će je razmotriti, kamoli prihvatiti. Na Vimbldonu su zajedno zaradili 383.000 dolara, a u karijeri milione i milione - Cicipas 26, a Badosa skoro šest.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading