ANA IVANOVIĆ "PECNULA" SUPRUGA Srpkinja otkrila šta nikako ne može da prežali, pa poručila Bastijanu samo jedno
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Prelepa Srpkinja je osvojila titulu u Parizu, igrala finale u Melburnu, došla do polufinala u Londonu i do četvrtfinala u Njujorku. 

Naravno, zbog svega navedenog, nije ni čudo da je u seriji pitanja koja su joj juče postavljena na Tviteru, za najbolju partiju u karijeri izabrala jednu sa Rolan Garosa.

-Nekoliko mečeva mi pada na pamet, ali onaj koga se prvo setim je pobeda nad Marijom Šarapovom u polufinalu 2007. godine.

To je bio Anin prvi plasman u neko Gren slem finale. Deklasirala je Ruskinju sa 6:2, 6:1, ali je u borbi za pehare izgubila od Žistin Enan. Dogodine joj se Ruskinja revanširala u finalu Australijskog opena, a Ana je samo nekoliko meseci kasnije osvojila pariski trofej savladavši Dinaru Safinu.

Poslednji meč u karijeri je odigrala 2016. na US openu, ali i dalje prati događanja na WTA turu.

-Iga Švjontek je moja omiljena teniserka, zato što smatram da je dobra na svim podlogama”, ističe Ana koja sada 35 godina, “Idol mi je bila Monika Seleš. 

PRIČALO SE DA JE NOVA ANA IVANOVIĆ, A SADA ZVEZDA SAJTOVA ZA ODRASLE Izazovna Tamara je ostavila reket i počela na naplaćuje za gledanje njenih oblina (FOTO)

Naravno, zbog svega navedenog, nije ni čudo da je u seriji pitanja koja su joj juče postavljena na Tviteru, za najbolju partiju u karijeri izabrala jednu sa Rolan Garosa.

 

 

Najuspešniju sezonu na londonskoj travi je imala 2007. U četvrtfinalu je protiv Čehinje Nikol Vajdišove spasla tri meč lopte, ali je u polufinalu poklekla protiv Venus Vilijems koja je tog leta osvojila četvrtu od ukupno pet vimbldonskih titula.

-Volela bih da sam osvojila Vimbldon - ne krije da joj je žao što nije otišla dalje te godine, a imala je brejk prednosti u drugom setu protiv Venus.

Nekoliko meseci pre povlačenja iz tenisa, Ana se u Veneciji udala za Bastijana Švajnštajgera, čuvenog nemačkog fudbalera. Imaju trojicu sinova i ponekad igraju tenis.

-Bastijan se znatno popravio, ali mu je i dalje potrebno da mnogo trenira - našalila se Ana na račun teniskih kvaliteta svog supruga. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading