NEKA ČUJE CEO SVET Endi Marej govorio o Đokoviću, ovo će zanimati sve ljubitelje tenisa
Tanjug/Ap

 

Nekadašnji prvi teniser sveta Endi Marej govorio je o svom kolegi Novaku Đokoviću.

Osvajanjem Rolan Garosa, Novak Đoković je postao rekorder po Grend slem titulama, a Marej smatra da je to što radi Novak neverovatno.

- Neverovatno je šta je ostvario. Da preskočite Rafu i Rodžera po broju Grend slem titula je neverovatno, ako pogledate unazad osam do 10 godina koliko je daleko bio od njih i šta je uradio da u poslednjem delu svoje karijere je neverovatno. Ali takođe izgleda kao da on ne usporava, bio je fenomenalan na Rolan Garosu, neverovatno izdanje protiv Alkaraza u polufinalu. Morate da mu se divite, ali on je bio veoma jasan da želi da osvoji Grend slem rekord kada je došao u situaciju da može da ga ostvari i ostvario je to. Ne izgleda kao da je nervozan, da previše razmišlja ili bilo koje druge stvari, što pokazuje snagu karaktera koji on ima - istakao je on.

NEKA ČUJE CEO SVET Endi Marej govorio o Đokoviću, ovo će zanimati sve ljubitelje tenisa

AP Photo/Ng Han Guan

 

Novak i Marej su u subotu i trenirali zajedno, pa su novinari pitali Škotlanđanina o tome.

- Bio sam dobar na treningu. Poslednji put smo trenirali na Lejver kupu, pre toga dugo nije bilo, ne mogu da se setim. Možda u Australiji kada sam imao problema sa kukom. Gde sam danas i gde sam tada bio, velika je razlika i fizički i mentalno, uživam u igri, takmičim se sa ovim momcima, tada nisam osećao da to mogu. Srećan sam da sam u takvoj situaciji i dalje. Mi smo navikli da treniramo zajedno ranije. Nikada nisam trenirao sa Rodžerom još od 2007. godine, sa Rafom ponekad, ali sa Novakom sam stalnom trenirao, čak i kada smo se borili za Grend slem titule - rekao je Marej.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading