NIKAD JAČA PORUKA AMERIKANACA Oglasio se US Open zbog Jokića i Đokovića, brutalna objava o kojoj bruji svet (FOTO)
EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Na zvaničnom Instagram nalogu US opena, grend slema koji se igra u Njujorku, poklonili su se ne samo Novaku Đokoviću, nego i Nikoli Jokiću.

Pokorio je srpski teniser u nedelju Rolan Garos, osvojio 23. grend slem i stavio tačku na debatu ko je najbolji ikada. Sad mu u leđa gladaju i Rafel Nadal i Rodžer Federer. 

Dok smo slavili uspeh našeg najboljeg tenisera, obradovao nas je i Nikola Jokić, koji je doneo Denveru šampionsku titulu, prvu u istoriji! 

RAJ U SRCU ATLANTIKA Evo gde Nole puni baterije pred Vimbldon posle istorijske titule na Rolan Garosu

US open se poklonio srpskim šampionima.

Novak Đoković i Nikola Jokić

Printscreen Instagram

 

Srbija je mala zemlja ali ima najboljeg košarkaša i tenisera. To su istakli i na profilu US opena a pored fotografija naših asova nisu zaboravili ni zastavu Srbije! Kapa dole! Nadamo se da će Nole moći ove godine da igra u Njujorku, pa ako Bog da možda i tamo ispiše istoriju i osvoji kalendarski grend slem u slučaju da trijumfuje i na Vimbldonu, pošto već ima Australijan open i Rolan Garos. 

- Sport je nešto što je Srbiju uvek guralo napred. Čak i pre 20-30 godina. Imamo Đokovića koji je za nas najbolji svih vremena. Sada imamo i NBA šampiona. Dobar je trenutak da budeš Srbin - rekao je Nikola Jokić posle osvajanja titule u NBA ligi.

Mala država Srbija je i ranije bila poznata po vanserijskim dostignućima svojih sportista. Ali, sada smo "prešli igricu". U samo deset dana na krovu sveta su se našli naši zlatni basketaši, a potom Novak Đoković i Nikola Jokić. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading