Novak Đoković
Foto: EPA/EPA-EFE/CAROLINE BLUMBERG

Novak Đoković je posle ispisivanja istorije na Rolan Garosu posle pobede nad Kasperom Rudom izašao pred medije, gde je jedno od glavnih pitanja bilo je ko je sada GOAT.

Novak je šmekerski odgovorio, ne želeći da nipodaštava velike šampione. 

A onda je usledilo i konkrento pitanje o najvećim rivalima, Rafaelu Nadalu i Rodžeru Federeru, koje je po prvi put u karijeri pretekao po broju Grend slemova. Interesantno je da je Novak 2010. godine imao samo jedan Grend slem, Federer 16, a Nadal 9. Od tada je krenula Novaka jurnjava za rivalima, kojima je uvek gledao u leđa, ali je na kraju uspeo da ih stigne.

Novak Đoković

EPA/Caroline Blumberg

 

ĐOKOVIĆ IZ PARIZA POSLAO JAKU PORUKU DŽOKERU Pevaćemo "Bože pravde" i kad Jokić osvoji NBA ligu

Novak je i u ovom odgovoru pokazao klasu, istakavši da mu je bila čast da su to njegovi najveći rivali. 

- Uvek sam se poredio sa njima, to su dva rivala najveća u mojoj karijeri. Oni su me definisali kao igrača, svi uspesi su vezani za njih. Dueli sa njima, analiziranje satima o njima sa svojim timom. Ta dva momka su bili u mom mozgu bili često, u profesionalnom smislu. Zaista je sjajno da sam imao isto kao Rafa, ali svako piše za sebe istoriju. Svako ima svoj put kojeg treba da se drži, ali imati nas trojicu i Endija koji su činili zlatnu eru tenisa. Zaista sam presrećan što sam deo svega toga - istakao je Đoković.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading