ZVEREV HOĆE DA IZMALERIŠE NOVAKA Nemac prognozirao istorijsko finale: Đoković pod ogromnim pritiskom
AP Photo/Thibault Camus

Kasper Rud je u polufinalu savladao Aleksander Zvereva (6:3, 6:4, 6:0), dok je Novak Đokoivć bio bolji od Karlosa Alkaraza ( 6:3, 5:7, 6:1, 6:1), koji se raspao pod pritiskom. Zverev podseća šta se desilo Novaku Đokoviću u finalu US opena 2021. kada je bio nadomak Kalendarskog slema. 

- Ovo je idealan scenario za Kaspera. Kada si na vratima istorije, raste pritisak. Setite se finala US opena 2021. godine, protiv Medvedeva. Osećao je ogroman pritisak. I Novak je ljudsko biće, svi osećamo pritisak - rekao je Zverev pred finalni meč Rolan Garosa. 

Rud nikada u karijeri nije slavio protiv Novaka Đokovića.

- Kasper je u finalu sa razlogom, a  kad si u finalu, onda imaš šanse za trofej. Naravno, nema ni najmanje dileme da je Novak favorit. Zna kako se pobeđuje u ovakvim situacijama. Ako bih se kladio, mislim da ne bih mnogo novca stavio na Ruda. 

ZVEREV HOĆE DA IZMALERIŠE NOVAKA Nemac prognozirao istorijsko finale: Đoković pod ogromnim pritiskom

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

 

Ako Nole pobedi niko više neće moći da kaže da nije najbolji ikada, imaće 23 grend slem titule i iza sebe ostaviti Rafaela Nadala sa 22. Našeg asa čeka 34. grend slem finale na 70. grend slem učešću. Na mestu gde je uzeo dva od 22 grend slema do sada. Đoković i Rud odigrali su četiri meča do sad, Srbin ima isto toliko pobeda i do sada nije izgubio nijedan set od Kaspera. 

Nanizao je naš as 20 grend slem pobeda, nema poraz od Vimbldona prošle godine. Nije izgubio meč u tri do pet setova još od prošlogodišnjeg četvrtfinala Rolan Garosa i Rafaela Nadala. Od tada, osvojen Vimbldon, silom prilika preskočen US Open, pa pehar u Australiji.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.       

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading