NOVAK SPREMAN DA POKIDA Đoković poslao jaku poruku rivalima, jedna stvar mu posebno nedostaje
Foto: EPA/EPA/Yoshua Arias

 

Đoković brani titulu u Rimu, a u drugom kolu u petak će igrati protiv Argentinca Tomasa Ečeverija.

Srpski teniser na prvom mestu ATP liste ima samo pet poena više od drugoplasiranog Španca Karlosa Alkaraza. Đoković će, bez obzira na rezultat u glavnom gradu Italije, po završetku turnira prepustiti prvo mesto Alkarazu.

- Alkaraz će biti broj jedan posle turnira u Rimu. To će biti zasluženo. On igra veoma impresivan tenis - rekao je Đoković na konferenciji za medije u Rimu.

On je istakao da se oseća dobro uoči prvog meča na mastersu u Rimu, nakon što je zbog povrede desnog lakta propustio turnir u Madridu.

NOVAK SPREMAN DA POKIDA Đoković poslao jaku poruku rivalima, jedna stvar mu posebno nedostaje

AP/Radivoje Pavicic

 

- Sve je to dobro. Uvek se tu i tamo nađe poneka sitnica koja stane na put, ali to je normalno. Kada više nemaš 20-25 godina, mislim da više osećaš neke stvari. Pretpostavljam da je potrebno malo više vremena da se oporaviš. Ali osećam se dobro - rekao je Đoković, koji 22. maja puni 36 godina.

Srpski teniser je šest puta u karijeri pobedio na mastersu u Rimu.

- Rim je bio veoma dobar turnir za mene, imao sam dosta uspeha na njemu. To je moj najuspešniji turnir na šljaci. Želim da na Rolan Garosu budem u svom najboljem izdanju", istakao je Đoković. Đoković je poslednji put igrao na turniru Srpska open u Banjaluci gde je eliminisan u četvrtfinalu od sunarodnika Dušana Lajovića.

- Nedostaje mi takmičenje - zaključio je Đoković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading