VERUJTE MI, JA SAM MALI NOVAK Napravio senzaciju u Madridu, pa se za ogroman uspeh zavhalio idolu Đokoviću
Foto: EPA/EFE/MATTEO BAZZI

Arnaldi je napravio veliki iskorak 2022. godine, kada se kvalifikovao za Finalni turnir nove generacije. Već tada je skrenuo pažnju na sebe, a sada je u Madridu zabeležio rezultat o kojem se priča, pošto je u drugom kolu eliminisao Kaspera Ruda, prošlogodišnjeg finalistu Rolan Garosa.

Taj rezultat bio je povod da se malo više istraži o karijeri 22-godišnjaka i utvrdi da je njegov uspon zapravo krenuo posle jednog treninga sa Novakom Đokovićem pred masters u Rimu prošle sezone. 

OGLASIO SE NADAL Poznato da li će Španac biti spreman za Rolan Garos

- Đoković je oduvek bio moj idol, u Rimu sam ga čak zagrevao pre meča, on mi je referenca. Rekao bih da postoje neke sličnosti u našoj igri. Verujte mi, ja sam mali Đoković - rekao je Arnaldi tada.

- I ja sam odrastao na tvrdim podlogama, onda smo početkom godine počeli da igramo više i u dvorani, iako su moji najbolji rezultati do sada bili na šljaci. US open i Australijan open ostaju grend slem turniri koje sanjam da osvojim.

Italijan je zaista pokazao sjajnu elastičnost po kojoj je dobro poznat srpski as.

Za Arnaldija je takmičenje u Madridu ipak završeno u nedelju, kada je u trećem kolu bolji od njega bio Đaume Munar, posle tri seta. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading