ĐORĐE ĐOKOVIĆ ČESTITAO ŠAMPIONU Duci, ti si gromada, znam koliko ti ovo znači
Tamara Ivanković

Na ceremoniji proglašenja pobednika, on je čestitao Rubljovu i Lajoviću na sjajnom finalu. 

-Dobar dan svima, dragi narode, hvala vam mnogo što ste došli u ovako velikom broju, poslali smo sjajnu sliku. Banjaluka je bila centar sveta, centar tenisa, ove nedelje uspeli smo da napravimo nešto neverovatno. Hvala svima, uveličali ste ovaj događaj - izjavio je brat Novaka Đokovića. 

Imao je priliku da se zahvali svima koji su pomogli da se raalizuje ovaj turnir.

-Želeo bih da se zahvalim svima koji su ostavili svoje živote po strani kakao bi se ovaj događaj desio, kako bismo izgradili ovaj prelepi stadion i Banjaluku prikazali u najlepšem svetlu. Pre svega hvala predsedniku i gradonačelniku, ljudima koju su ovde oko mene, Drašku Milinoviću, Vuku Kovačeviću, Vojinu, Sanji... Jedan ogroman broj ljudi koji učestvuje u ovoime, neimerno sam zahvalan svima na tome.

LAJOVIĆ POKORIO SRPSKA OPEN Srbin pobedio favorizovanog Rubljova u finalu Bajaluke i došao do druge ATP titule u karijeri

Na kraju, obratio se finalistima, ali i publici kojoj je obećao da će učiniti sve da se turnir vrati u Banjaluku.

-Andrej, ovde si uvek dolazio sa osmehom, ti si jedan od najboljih momaka na Turu i privilegija je da si kod nas. Nadam se da ćeš opet doći u Banjaluku, Beograd, zaista cenim što si sa nama. Duci, ne mogu ni da zamislim šta ti sve prolazi nkroz glavu. Želim da čestitam tebi i tvom timu, porodici, znam koliko vam ovo znači. Ne postoji bolji čovek na svetu, to mogu da vam garantujem, ovaj čovek je gromada! Za kraj, samo želim da vam obećam da ćemo uraditi apsolutno sve da vratimo Srpska open u Banjaluki, da se vrati tenis ovde. To nije nimalo lak proces, gospodin Žolt je bio vrlo drag, dao nam je najbolje moguće oscene i olakšao proces, ali vrlo je postojao skepticizam kad smo dolazili u Banjaluku. Niko nije verovao da ćemo u tako kratkom roku sve ovo napraviti, kvalitetan turnir. Ništa ne bi bilo moguće, ne bismo dobili ovakve pohvale da nije vas, publike koja je punila stadion. I zbog vas i svih koji su učestvovali, želimo i da se vratimo i održimo tradiciju, da Srpska open živi dugo. Hvala vam najlepše - zaključio je direktor Srpska opena.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading