AH, TA POVREDA Nemac je žestoko mučio Nadala, a onda se u trenu sve srušilo
EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Nemački teniser Aleksander Zverev osvrnuo se na meč na kom je doživeo tešku povredu zbog koje je bio van terena nekoliko meseci. Bilo je to protiv Rafaela Nadala na Rolan Garosu u polufinalu prošle sezone.

Nemac je bio primoran da preda pri rezultatu 7:6, 6:6 u korist Španca.

- Iz nekog razloga jesam. Ne želim da zvučim arogantno. Rafa je svakako najbolji igrač ikada na toj podlozi, tako da nikad ne znaš šta može da se dogodi. Nikad se ne zna šta bi se dogodilo na tom meču, da se nisam povredio. Osećao sam da igram najbolji svoj tenis u karijeri na toj podlozi. Osećao sam da mogu da se takmičim sa njim, što sam i radio. Ishod meča uvek zavisi od sitnica. Osećao sam da je to mogla da bude moja nedelja - rekao je Zverev.

AH, TA POVREDA Nemac je žestoko mučio Nadala, a onda se u trenu sve srušilo

EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

 

 

Nemac se vratio na teren, i nastupiće na mastersu u Monte Karlu, koji je počeo u nedelju 9. aprila.

- Rafa i Rodžer su različiti. Ne znam kako to rade. Ali rade već 20 godina. Trebalo mi je vremena, moja povreda je bila drugačija. Nisam mogao da hodam dva meseca. Moraš ponovo da učiš pokrete, da hodaš, da trčiš. Sve su to faktori koji mogu da igraju ulogu. Ali ne možete da poredite Rafu sa mnom jer se Rafa vraća i počinje da pobeđuje. Ne samo da pobeđuje nego to radi sa 6:0, 6:1, 6:2 - dodao je on.

Prvi protivnik u Monaku biće mu Aleksander Bublik. Taj meč odigraće se u utorak.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading