U NIKAD BOLJOJ FORMI Novak daje gas do daske, trenira u neverovatnim uslovima (VIDEO)
Foto: Printscreen/Printscreen

Novak Đoković trenira u Monte Karlu sa Karlosom Gomezom-Ererom, pred početak mastersa u Kneževi, prvog na šljaci ove sezone. 

Voli naš as da trenira na neobičnim mestima. U Beogradu je trčkarao u parku, u Herceg Novom nasred ulice, kao i u Monte Karlu i to dok prolaze automobili.

Ovo definitivno još nismo videli, Nole baš zna da nas iznenadi! Prvo je umirao od smeha treneru, a potom je pokazao kako se to radi. Pogledajte!  

HIT OGLAS NASMEJAO REGION Karte za Đokovićev meč prodaje za 9.500, a kao poklon nudi automobil (FOTO)

Đoković u Monte Karlu brani samo 10 bodova, jer ga je prošle sezone izbacio Alehandro Davidovič Fokina već u drugom kolu. Ove sezone će imati malo lakši posao, pošto su od takmičenja odustali Rafael Nadal i Karlos Alkaraz.

Titulu u Kneževini brani Stefanos Cicipas. Grk je poslednje dve godine osvajao masters u Kneževini, a dva pehara ima i Novak Đoković. U Kneževini će igrati i Kasper Rud, Tejlor Fric, Danil Medvedev, Andrej Rubljov, Holger Rune, kao i Feliks Ože-Alijasim. 

Nole je nedavno istakao da ima veliku želju da ove godine sezonu na šljaci počne bolje nego što je to bio slučaj ranije.

- To je podloga koja je mnogo zahtevna i nepredvidiva. Pokušaću ove godine da bolje krenem tu sezonu na šljaci. Uvek mi je Beograd služio kao odskočna daska, odavde je nekako i krenulo, dogurao sam ovde prošle godine do finala. To ću tražiti i u Banja Luci. Krajnji cilj na šljaci je uvek Rolan Garos, još ne znam kakav je raspored, igraću Monte Karlo i Banja Luku, pa ćemo videti - rekao je Đoković. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading