SADA JE SVE POZNATO Ako Nole stigne do finala u Melburnu, čekaće ga jedan od ova četiri igrača u borbi za trofej
Foto: AP/AP Photo/Aaron Favila

Grend slem u Melburnu je u prvoj nedelji doneo neka velika iznenađenja. U gornjem delu žreba ostao je samo jedan igrač iz Top 10, ali i jedan teniser koji nije bio nosilac na turniru. 

Ali, ono što navijače u Srbiji svakako zanima, to je na koga bi mogao Novak Đoković da ide u narednim fazama turnira u Melburnu! 

Sada je i to poznato. Srbinu su do kraja takmičenja ostala još četiri protivnika.

Novak prvo sutra od 09.00 po našem vremenu mora da pobedi domaćeg igrača, Aleksa De Minora. A neće sigurno biti lako s obzirom na Novakov problem sa zadnjom ložom leve noge, ali i na publiku, koja će nesumnjivo biti na strani De Minora na "Rod Lejver areni". 

(UŽIVO) AUSTRALIJAN OPEN - SEDMI DAN Australijanci započeli prljavu igru protiv Đokovića

Ako preskoči tu prepreku, Nole bi u četvrtfinalu išao na boljeg iz duela između mladog danskog igrača Holgera Runea i Rusa Andreja Rubljova. 

Svi se sećamo kako je Danac pobedio Novaka u finalu mastersa u Parizu sa 3:6, 6:3, 7:5 krajem 2022. godine. 

Potom u polufinalu, išao bi na boljeg iz duela Šelton-Volt, koji su pravo iznenađenje u tom delu žreba, odnosno Bautista Agut/Pol. 

Dok bi u finalu mogao da igra protiv Sebastijana Korde, s kojim je igrao u finalu Adelejda i pomučio se u tri seta, Karena Hačanova, Stafanosa Cicipasa ili Čeha Lehečke, koji je izbacio Feliksa Ože-Alijasima. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading