AUSTRALIJANCI KUJU ZAVERU PROTIV NOVAKA Ponovo pokušavaju da napakoste Đokoviću, mogao bi da bude u velikom problemu
Foto: AP/AP Photo/Dita Alangkara

Najbolji srpski teniser Novak Đoković i pored povrede zadnje lože igra impresivno i glavni je favorit za titulu na Australijan openu.

Sledeća Novakova prepreka na putu ka desetom trofeju u Melburnu je ljubimac domaće publike Aleks De Minor, pa su Australijanci počeli sa "prljavim igrama" ne bi li poremetili našeg asa.

Poznati medij iz Australije "Herald San" posvetio je veliki tekst povredi Novaka Đokovića, ali iz nešto drugačijeg ugla. Australijanci smatraju da Novak povredu koristi kao mentalnu igru sa protivnicima.

- Bez obzira da li je Novak Đoković zaista povređen ili nije Demon (Aleks de Minor) nije favorit. Njegova šansa da pobedi je da iskoristi problem koji Đoković navodno ima i natera ga da trči kao pas - navodi se na sajtu Herald Sana.

AUSTRALIJANCI KUJU ZAVERU PROTIV NOVAKA Ponovo pokušavaju da napakoste Đokoviću, mogao bi da bude u velikom problemu

AP Photo/Aaron Favila

 

 

List dodaje da je povreda Novaka Đokovića zbunila mnoge. Igra sa bandažiranom nogom i tvrdi da su mu potrebni lekovi i kreme kako bi igrao kroz bol. Podsećaju da je u svakom meču tražio medicinski tajm-aut.

- Skeptici se pitaju da li su to mentalne igre. On je povređen, a izgubio je samo jedan set od kada je došao u Melburn park - navode Australijanci.

Novak protiv De Minora igra u ponedeljak od devet časova po našem vremenu. Očekuje se paklena atmosfera, a De Minor će pokušati da na krilima publike ostvari najveću pobedu u karijeri.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
KoBra

22.01.2023 11:23

Samo nek se nadaju. Mrzitelji ce sve uciniti da ga ometaju ali to ce mu dati jos vec motivaciju i glad za pobedom. Iz sveg srca podrska za Noleta

Zaza

22.01.2023 19:37

Skeptici se pitaju da li je mentalna manipulacija, a tako nesto jedino debil može da izkonstruiše! Uostalom, za šut u dupe, treba mu samo jedna noga!