NOVA ANA ILI JELENA Dvanaestogodišnja teniserka gazi sve pred sobom (FOTO)
Foto: Alo/Privatna arhiva

Nina Tepić nova je nada srpskog tenisa, složni su svi stručnjaci i šampioni belog sporta. 

Devojčica sa Karaburme trenutno je prva na rang listi srpskih teniserki uzrasta do 12 godina. Vrednim radom i mnogobrojnim osvojenim trofejima, ova mlada devojka kandidat je i za brojna dalja odličja. 

Mnogi poznavaoci tenisa nadaju se da će Tepićeva biti nova Ana lvanović i Jelena Janković na osnovu dosadašnjih pokazanih rezultata Nina Tepić ima najveću želju, da upozna Novaka Đokovića, a trenutno trenira na njegovim terenima u Novak centru sa trenerom Katarinom Krneta ex Mišić i stremi ka novim pobedama u svojoj i višim kategorijama.

NOVA ANA ILI JELENA Dvanaestogodišnja teniserka gazi sve pred sobom (FOTO)

Privatna arhiva

 

Kako se popeti na tron i koliko truda je potrebno, objašnjava mlada nada srpskog tenisa, Nina Tepić.

- Vredno vežbam ne samo na terenu kada imam termine za trening, nego i van njega. Odlazim u Osnovnu školu "Stevan Dukić" gde svakodnevno vežbam tako što udaram lopticu od zid. Redovno odlazim u teretanu sa ocem i bratom.

NOVA ANA ILI JELENA Dvanaestogodišnja teniserka gazi sve pred sobom (FOTO)

Privatna arhiva

 

Ona ističe da joj je san da postane najbolja srpska teniserka, ali je svesna da je put dugačak da bi se stiglo do tako velikog sna.

- Ponosna sam na sebe što sam uspela da kao najmlađa u konkurenciji osvojim ovaj turnir. nastaviću da vredno radim - zaključuje mlada Tepićeva.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading