I NOVAK JE SAMO ČOVEK Đoković otkrio najemotivniji trenutak u životu, posle toga ništa nije bilo isto
Tanjug/Ap

Nole je otkrio šta je za njega bilo najemotivnije u životu.

- Najemotivniji trenutak u karijeri i životu desio se na Vimbldonu 2018. Stefan je imao manje od pet godina, a deci ispod pet godina ne dozvoljavaju da uživo gledaju meč, pa su ga doveli tek na kraju... Gledao me je sa trofejom! Aplaudirao je, a zatim video sebe na ekranu, pa rekao: "Eno Stefana!" Nikad se nisam osećao ispunjenije - rekao je Novak.

NIKAD NIKO NIJE BIO ŽELJAN OSVETE KAO ĐOKOVIĆ Vilander poslao jaku poruku pred Australijan open

Đoković je otkrio da zna da se ljudi u Srbiji nerviraju kad ga gledaju.

- Kada sretnem ljude na ulici, kažu mi: "Duguješ mi paklu cigareta, sve sam ispušio zbog tebe" ili "Živce si mi iskidao." Čujem razne komentare i dok sam na terenu. Ali to je sve iz emocije, podrške i želje da pobedim. Nikada nisam voleo da gubim. Ne podnosim poraz! Zbog toga ponekad nastrada reket ili opsujem. To je moj način pražnjenja. Ne stidim se toga, ali se i ne ponosim. Zato su molitve izuzetno bitan deo moje rutine i borbe sa samim sobom.

Kad je teško, supruga Jelena je uvek tu.

- Ona mi je najveća podrška! Sposobna je, ambiciozna i jaka. Ali sa njom se najviše i svađam. Ne naređujem joj, jer da to volim da radim, bio bih u vojsci. Samo se raspravljamo, ali najslađe je kada se mirimo - objasnio je Novak.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading