DA LI JE OVO PROVOKACIJA? Amerikanac indirektno uradio na Đokovića, evo šta je rekao
EPA-EFE/ANDY RAIN

 

Tejlor Frinc završava sezonu na devetom mestu na ATP listi i sa velikom dozom optimizma čeka narednu sezonu. 

- Meni neće laknuti kada se Nadal i Đoković povuku, pošto smatram, gledajući poslednje turnire, da je sada mnogo lakše osvojiti grend slem trofej nego prethodnih godina. Mislim da sada to nije toliko teško. Vrata se otvaraju malo-pomalo, što se može videti i po tome koliko je različitih igrača osvajalo masterse u poslednje dve godine. Mnogo više nego godinama unazad - smatra Fric, koji je ove sezone osvojio Indijan Vels nakon što je u finalu bio bolji od Nadala. 

- Pobeda nad Nadalom je bila luda. Igram za takve trenutke, to je razlog zašto igram tenis.

DA LI JE OVO PROVOKACIJA? Amerikanac indirektno uradio na Đokovića, evo šta je rekao

Tanjug/Ap

 

Na mastersu u U Majamiju je trijumfovao Karlos Alkaraz, kao i u Madridu, Stefanis Cicipas je osvojio Monte Karlo, Novak Đoković Rim, Pablo Karenjo Busta Montreal, Borna Ćorić Sinsinati, a Holger Rune Pariz. Što se tiče grend slemova, Nadal je pobedio na Australijan openu i Rolan Garosu, Novak na Vimbldonu, a na Ju Es openu Alkaraz.

Pitali su Frica i ko je najveći svih vremena. 

- Teško je reći protiv koga je najteže igrati. Nikada nisam odmerio snage sa Nadalom na šljaci, ali znam da je to jako teško. Protiv Federera je bilo teško na brzoj podlozi, kao i protiv Đokovića na betonu. To su tri najkomplikovanije verzije protivnika sa kojim možete da se sretnete.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading