NOVAK JOŠ JEDNOM POKAZAO SVOJU VELIČINU Brine o svima: Ponudio svim srpskim, ali i igračima iz regiona, da kod njega treniraju (FOTO)
Vladimir Marković

Za medije iz domovine 42-godišnji Rober je govorio o uslovima koje Hamad ima u Srbiji i o tome koliko mu u napretku u karijeri pomaže Novak Đoković, osvajač 21. grend slem titule.

Međedović trenira u teniskom klubu „Novak“ u Beogradu, a sve troškove u vezi sa njegovom karijerom plaća upravo Đoković.

- U Novakovom klubu vlada prijateljska atmosfera. Đoković se zaista brine o svemu, ne okleva da pruži savete mlađim igračima. Poklanja mnogo pažnje, uključen je u sve, a pomaže i finansijski, veoma mu je stalo da igrači iz kluba napreduju. Shvatio sam da je on veoma pristupačna osoba i da svakoga sasluša. Svi rade dobro, nema pritiska. Organizacija je vrhunska. Đoković je ponudio svim srpskim, ali i igračima iz regiona, da ovde treniraju. Hamad je dosad već trenirao sa Đereom, Lajovićem i drugima. Sledeće nedelje ćemo biti na terenu sa Novakom, mislim da ću ispasti smešan - izjavio je Stefan Rober.

Rober ima 42 godine, a najbolji plasman karijere dostigao je 2016. godine.

Novopazarc Hamad Međedović (19) trenutno zauzima 262. mesto ATP liste, a nedavno je osvojio i svoj prvi čelendžer u karijeri. Sa Hamadom kao trener sarađuje i Boris Pašanski.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading