NOVAK ZALUDEO SVET Mediji u superlativima o Srbinu, Španci ga uzdižu kao Nadala
AP Photo/Alberto Pezzali

Novak Đoković odigrao je neverovatan meč protiv Janika Sinera. Srpski teniser je uspeo da se vrati nakon 0:2 u setovima i stigne do svog novog polufinala. Pobeda nije prošla neopaženo, a vodeći svetski mediji poput BBC - a i Marke su imali svoj komentar.

- Publika je stala iza Sinera i urlala u znak ohrabrenja kada se on držao na početku finalnog seta, ali probni volej i slab udarac koji su pogodili mrežu doveli su do brejka Đokovića za 2-1. Činilo se da sada nije bilo sumnje u rezultat i Đoković je u svom stilu krenuo dalje, nakon što je usledio spektakularni bekhend viner koji ga je ostavio da leži na grudima - stoji na naslovnoj strani BBC - a.

Što se tiče španske Marke, Novak je dobio ogromne pohvale, mnogi bi rekli neočekivano, s obzirom na rivalstvo sa Rafaelom Nadalom.

- Let 'Supermena' Đokovića po zemlji - kultna slika za istoriju. Fotografija besa Srbina na Igrama u Tokiju 2021. postala je jedan od najčešćih mimova njegovih antifanova na društvenim mrežama, ova proslava 'malog aviona' na travi centra Vimbldona ima sve predznake da postane viralna i raširi se kao požar među njegovim navijačima. Novak se vratio nakon zaostatka od dva seta protiv sjajnog Janika Sinera, našao je put do polufinala u petom setu. I tu je 'Nole' izneo ceo svoj arsenal, stavivši šlag na tortu bekhendom, po drugi put je slomio Italijana da bi upisao 5-2 i rešio meč. Ali kakva luda proslava! - piše vodeći španski sportski medij.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading