NADALOVA BRUKA I SRAMOTA Brutalno je udario na Đokovića, a sada "povređen" slavi titulu (FOTO)
EPA-EFE/MOHAMMED BADRA

Španski teniser Rafael Nadal osvojio je Rolan Garos po 14. put u karijeri, što mu je ukupno 22. grend slem trofej, čime je pokazao da je bez premca u Bulonjskoj šumi.

Ali, Rafa je pokazao da je bez premca i kada je licemerje u pitanju. 

JASNO ISTAKAO DA PODRŽAVA NADALA Hrvat koji trenira Federera, dao zanimljiv predlog organizatorima Rolan Garosa

Posle mastersa u Rimu, na kom je jedva hodao, bilo je pitanje hoćemo li ga uopšte gledati u Parizu. Uporno je tokom turnira isticao kako oseća bol u stopalu, čak je pred četvrtfinalni duel protiv Novak Đokovića rekao kako mu je to možda poslednji meč u karijeri. Naravno, od toga nije bilo ništa, protiv srpskog tenisera je odigrao na najvišem nivou, nikakav problem se nije mogao primetiti kod njega iako je susret trajao više od četiri sata.

NADALOVA BRUKA I SRAMOTA Brutalno je udario na Đokovića, a sada

EPA-EFE/MOHAMMED BADRA

 

 

Tokom čitavog turnira primao je injekcije koje su mu umanjivale bolove u stopalu. Ako je stvarno istina sve što Rafa priča, kapa dole, ali...

Prošle godine Nadal je brutalno isprozivao Novaka Đokovića koji je povređen osvojio Australijan open.

Novak je u trećem kolu protiv Tejlora Frica doživeo povredu trbušnog zida zbog koje je do kraja takmičenja imao ogromnih problema i razmišljao o odustajanju.

DA LI JE OVO MOGUĆE? Pojavila se nova lista, Đoković tek na 11. mestu

Često su mogle da se vide kinesio trake izlepljene po njegovom telu, a kolege su bile u šoku kako može da igra tenis sa tom povredom. Da je stvarno povređen nisu verovali Tejlor Fric, Stefanos Cicipas i Rafael Nadal, koji je bio najglasniji tom prilikom.

NADALOVA BRUKA I SRAMOTA Brutalno je udario na Đokovića, a sada

AP/Jeanfrancois Badias

 

- Zavisi od toga kakvu povredu imate. Da li imate nešto slomljeno, ili imate istegnuće trbušnih mišića - na primer. Ako imaš prave fizičke probleme, nećeš pobediti. Ako imaš neki bol i ne stavlja te u situaciju da te limitira, tvoje pokrete, onda možda možeš da nađeš način. Ali kada stvarno, stvarno imaš povredu, onda je nemoguće tako osvojiti turnir - rekao je Nadal sredinom februara 2021. godine.

A, šta ćemo sad? Kako to odjednom Nadal sa tako strašnom povredom kakvom ju je predstavio, osvaja Rolan Garos?

Ovako je jedan navijač podsetio Rafu na njegove izjave:

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading