NEMAC DIŠE NOVAKU ZA VRATOM Najveći kritičar Đokovića otkrio kako Srbin može da izgubi prvo mesto
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rano je završio učešće u Monte Karlu jer ga je Alehandro Davidovič Fokina savladao u drugom kolu, pa bi uskoro mogao da ima problem sa ostankom na čelnoj poziciji ATP liste. 

To će biti dodatno teže ostvariti ukoliko i na turniru u Beogradu zabeleži loš rezultat. 

 Kako Danil Medvedev narednih nekoliko nedelja neće biti na turnirima zbog povrede najveća pretnja srpskom teniseru biće Aleksander Zverev, momak koji pukom srećom igra turnire.

Da je ATP bio malo odgovorniji, on bi trenutno bio suspendovan zbog nedoličnog ponašanja. 

Nemački teniser je krajem februara napravio skandal na turniru u Akapulku. Nakon poraza u dubl konkurenciji tri puta je reketom udario po stolici u kojoj je sedeo glavni sudija. Tada se razmišljalo o njegovoj kazni i suspenziji na barem nekoliko meseci, ali je na kraju slučaj prošao bez većih sankcija. 

Izbačen je sa tog turnira, uz ne preterano visoku novčanu kaznu, a onda je normalno nastavio sa sezonom u kojoj može da pretekne Srbina na prvom mestu. 

KAD ĆE SE FEDERER VRATITI NA TEREN Rodžerov sunarodnik otkrio šta misli o njegovom povratku

Nemački teniser je od tada pod uslovnom kaznom, a Novaka Đokovića mora da brine to što Nemac ima pravo da učestvuje na svim najvećim turnirima. Kako je izračunao američki novinar Ben Rotenberg, jedan od najvećih kritičara srpskog tenisera, Zverev bi već u narednim nedeljama mogao do prvog mesta na listi! 

NEMAC DIŠE NOVAKU ZA VRATOM Najveći kritičar Đokovića otkrio kako Srbin može da izgubi prvo mesto

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

 

Saša je i dalje u konkurenciji za trofej u Monte Karlu. Ta titula, kao i trofej na turniru 250 serije u Minhenu koji se igra naredne nedelje, doneće mu 1. mesto na ATP listi pred Madrid ukoliko Novak Đoković ne stigne do polufinala Beograda...

Ali, zna se da je Novak favorit gde god da se pojavi bez obzira na formu, a pogotovo u svom rodnom gradu. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading