ŽREB ZA SERBIA OPEN Evo kada Đoković saznaje rivale u Beogradu, Dominik Tim specijalni gost
Tamara Ivanković

 

Kako su BIG tržni centri ponosni sponzor ovogodišnjeg turnira, žreb za turnir biće održan u BIG FASHION centru u Višnjičkoj 84 u Beogradu, u subotu 16. aprila u 14:30 časova.

BIG tržni centri se uvek trude da obraduju svoje posetioce, pa su tako ove subote svi beograđani pozvani u BIG FASHION na Karaburmi, kako bi uživali u ceremoniji žrebanja uživo. Ljubitelji tenisa će tada imati jedinstvenu priliku da vide i Austrijanca Dominika Tima, jednog od najpoznatijih tenisera, koji s nestrpljenjem čeka da izađe na teren i ponovo posle pauze zaigra.

U okviru kampanje „Tenis & šoping“, BIG je podelio 1.000 karata za turnir svojim potrošačima u 6 gradova Srbije i time dao podršku kampanji „1 karta - 1 drvo“, u okviru koje će Serbia Open dati važan ekološki doprinos, jer će od svake prodate karte biti posađeno drvo u Beogradu i širom naše zemlje.

- Jedva čekamo da sve počne. Teniseri polako počinju da pristižu, teniski kompleks je gotov i već u njemu počinje da se oseća prava sportska atmosfera. Spremni smo i verujemo da ćemo imati i lepo vreme, kako ove godine uz publiku možemo da uživamo u vrhunskim mečevima - kaže Đorđe Đoković, direktor turnira.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading