NIKADA NE IDE PROTIV OCA, ALI... Novaku se nije svideo jedan Srđanov potez!
Foto: ALO/Marko Metlaš

Čovek koji je svojevremeno pisao autobiografiju najboljeg tenisera planete gostovao je na austrijskoj televiziji  i otkrio je neke detalje.

Dok se Novak Đoković skoro dve nedelje borio u Australiji za pravo da igra na turniru u Melburnu, njegova porodica je održala nekoliko konferencija za štampu i okupljanja ispred Skupštine. 

NOVAK ĐOKOVIĆ ĆE SE VAKCINISATI? Autor knjige o prvom teniseru sveta izneo do sada nepoznate informacije!

Kako tvrdi Mukša, Novaku se to nikako nije svidelo.

- Đoković se nikada ne bi javno suprotstavio svom ocu. Tako je vaspitan. S druge strane, on definitivno ne odobrava ono što se dešavalo u Beogradu tokom ludih dana u Melburnu. Toliko je blizak odnos među njima - naveo je čovek koji je pisao biografiju najboljeg srpskog sportiste.

DA LI JE ISKREN? Nadal progovorio o GOAT trci!

Novak još uvek nije izašao u javnost i nije govorio o paklu koji je preživeo u Australiji. Ostaje da se vidi kada će se Srbin oglasiti i da li će pominjati akcije koje je Srđan Đoković organizovao u Beogradu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nole car

02.02.2022 09:06

Koliko je Novak skroman toliko je tata megaloman u svakom pogledu ponaša se kao da je on Novak i živi tuđu slavu i da nije ovo rečeno iz ljubomore ima tu raznih pričica pola neka je tačno onda opravdava ove reči.