NOVAK GA PROŠLE GODINE POBEDIO U FINALU, SADA NEĆE IGRATI! Poznati teniser se povukao sa Australijan opena!
EPA-EFE/ROB PREZIOSO

 

Austrijski teniser Dominik Tim saopštio je ovog utorka da neće nastupati na Australijan openu, kao i da će se krajem januara vratiti na terene, posle sedmomesečne pauze zbog povrede.

VELIKI PREOKRET! Đoković (ipak) igra na ATP kupu?

- Kao što znate, vratio sam se kući u Austriju, da se oporavim nakon napornih treninga, koje sam imao u Dubaiju i malog nazadovanja u pripremama. Sada se ponovo osećam dobro, moj zglob je u dobrom stanju i treniram normalno sa veoma dobrim intezitetom - napisao je Tim na svom Tviter nalogu.

Tim, trenutno 15. teniser na ATP listi nije igrao od 22. juna i turnira na Majorki, kada je zbog povrede zgloba morao da preda meč osmine finala.

Šampion Ju-Es opena iz 2020. godine dodao je da će prvi nastup posle povrede imati krajem januara na turniru u argentinskoj Kordobi.

- Počeću svoju sezonu u Južnoj Americi na Kordoba openu, krajem januara, što znači da neću igrati na Australijan openu u Melburnu, gradu, koji volim i za koji me vežu lepe uspomene, gde sam odigrao neke nezaboravne mečeve. Nedostajće mi australijska publika, ali vraćam se 2023. godine - dodao je on.

Tim je 2020. godine igrao finale Australijan opena, u kojem je posle pet setova poražen od prvog tenisera sveta Novaka Đokovića.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading