NEMA NOVAKA, ALI SRBIJA IMA ZA KOGA DA NAVIJA! Krajinović ruši Medvedeva i čuva Đokovićev tron?
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Na turniru neće biti Novaka Đokovića, Rodžera Federera i Rafaela Nadala, što je prvi put posle 20 godina da na "petom grend slemu" neće igrati članovi "velike trojke". 

Ipak, uzbuđenja neće izostati, a masters dobija na težini, jer Danil Medvedev ima priliku da prestigne Đokovića ako osvoji titulu.

Na putu ka trofeju stoji mu i Filip Krajinović. 

Krajinović je slobodan u prvom kolu, a u drugom će igrati protiv boljeg iz duela Markosa Girona i kvalifikanta. Već u trećoj rundi mogao bi da se sastane sa prvim nosiocem Danilom Medvedevim.

 

 

Potencijalni rivali pobedniku ovog meča su Grigor Dimitrov i Rejli Opelka. U četvrtfinalu se previđa duel sa Hubertom Hurkačem ili Denisom Šapovalovim.

U istoj četvrtini je i Miomir Kecmanović. Njegov prvi protivnik biće Aleksej Popirin, dok ga već u drugom kolu čeka Hurkač.

U istoj polovini žreba su četvrti nosilac Andrej Rubljov i šesti favotit turnira Kasper Rud, kao i preostala dva srpska predstavnika Laslo Đere i Dušan Lajović.

Đere na startu igra protiv kvalifikanta, a naredni rival bi mu bio Dijego Švarcman. 

Dušan Lajović je slobodan u prvoj rundi, pa već sada u drugoj čeka pobednika duela Tomi Pol – Felisijano Lopez.

U drugoj polovini su drugi nosilac Stefanos Cicipas, koji u drugom kolu čeka pobednika duela Martines – kvalifikant, i treći favorit Aleksandar Zverev, kome će prvi rival biti ili Bruksbi ili kvalifikant.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading