HRVATSKA ANA IVANOVIĆ PONIZILA ĐOKOVIĆA! Novak ovo od nje nije očekivao, mnogi su besni zbog ovih reči!
Tanjug/Ap

Hrvatska teniserka Ana Konjuh, za koju mnogi kažu da je hrvatska Ana Ivanović gostovala je u "Podcast Inkubatoru" gde je u više navrata komentarisala Novaka Đokovića i njegovu igru.

Za početak 77. igračica na svetu otkrila je šta bi "ukrala" od "velike trojke" Novaka Đokovića, Rodžera Federera i Rafalela Nadala.

- Definitivno bih uzela servis od Federera, ritern od Novaka i forhend od Nadala - rekla je Konjuh bez dileme.

HRVATSKA ANA IVANOVIĆ PONIZILA ĐOKOVIĆA! Novak ovo od nje nije očekivao, mnogi su besni zbog ovih reči!

EPA

 

Kako i sama kaže Đoković joj je drag, ali...

- Novak mi je stvarno drag, ali Federer ima tu eleganciju na terenu. Novak će skinuti sve rekorde i po statistikama je već sada najbolji, ali u očima ljudi, fanova, Nadal i Federer imaju više prednost - rekla je Ana Konjuh u popularnom „Podkast Inkubatoru“.

- Da ga vidiš sad na putu, više ljudi bi stalozbog Federera nego zbog Novaka. Jednostavno, ikona je - istakla je hrvatska teniserka.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Bata Kile

27.09.2021 10:28

Mala je u pravu, ali to važi za zemlje u kojima žive anglosaksonci i germani,šta ćemo sa Slovenia,a Kineze i da ne pominjem jer samo oni daju većinu za našeg Noleta.Ova mala treba još u školu da ide.

Ја

27.09.2021 10:45

Требали би знати ко је она????

sara

27.09.2021 14:04

Federer je smiren, ali iza te fasade krije se zloba i pakost, pa i kod Nadala, a Novak je iskren i bez foliranja, ali je duševan i plemenit, što ovima to nedostaje!!!.

Jana

27.09.2021 15:15

Devojka je potpuno u pravu, to misli ceo svet sem Srbije. Novak igra dosadan tenis, folirant je, antipatican, a sada vec gubi setove od anonimusa. Statisticke brojke niko ne pamti. Federer je teniski bog.

dobri irac

27.09.2021 16:09

Mala mlati bez argumenata.Ako ćemo po duši Nole je elegantniji od Federera a i bolji je čovek.Federer je krut,nekomunikativan,odaje utisak nezadovoljnog ,čoveka bez emocija.Zbog Noleta bi i planeta stala a zbog Federera šaka mrzovoljnih ljudi.