SAMO JEDAN ČOVEK MOŽE DA ZAUSTAVI ĐOKOVIĆA! Slavni trener uveren da Novaka čeka težak posao u Njujorku!
Foto: Alo!

Australijski trener Daren Kejhil veruje Rafael Nadal može da pobedi Novaka Đokovića u Njujorku i tako osujeti srpskog tenisera u nameri da osvoji zlatni slem. 

Nadal je, za razliku od Đokovića odlučio da propusti Olimpijske igre u Tokiju i učiniće sve da što spremniji dočeka američku turneju.

"On će prvo igrati u Vašingtonu, potom u Kanadi i Sinsinatiju. Dobro će se spremiti za sezonu na betonu i biće spreman za taj izazov, da zaustavi Đokovića", uveren je Kejhil.

"Nadal će pokušati da zaustavi Đokovića. Ako neko može da ga zaustavi, to je onda on. Rafa obožava da igra u Njujorku. On voli da igra u uslovima gde loptica visoko odskače i već je imao mnogo uspeha tamo", rekao je Kejhil o Špancu.

Podsećamo, Novak i Rafa imaju isti broj Grend slemova, baš kao i Rodžer Federer - 20. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Novak GOATovic!!!

04.08.2021 12:34

Nema sanse da Nadal uopste dodje do meca sa Djokovicem, koliko god da je odmarao i pecao u Spaniji. Novak sad odmara a onda krece u pohod na nemoguce. Nemoguce za sve ostale, ali za Novaka itekako moguce! No1e, povedi i Vajdu i Ivanisevica sa sobom ako mozes. Kad su oni u boksu - prtovinicima je teze, a tebi mnogo lakse!!! Idemoooooooooooooo!!!