SRPKINJA BLISTA U BUDIMPEŠTI Danilovićeva nastavila seriju pobeda
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Mlada srpska teniserka Olga Danilović plasirala se u četvrtfinale WTA turnira u Budimpešti pošto je pobedila Rumunku Irinu Baru 2:0 (6:4, 6:3). Dvoboj Bare i Danilović, 119. i 164. igračice sveta trajao je sat i 35 minuta.

Srpkinja je do brejka došla već u prvom gemu, da bi zatim u šestom gemu do izjednačenja stigla Rumunka. Olga  je zatim do novog brejka stigla u devetom gemu, a na sledećem servis gemu iskoristila je drugu set loptu.

I u drugom setu Danilović je rano napravila brejk, u trećem gemu, koji je u šestom gemu vratila Bara. Do kraja tog dela igre srpska teniserka je zabeležila još dva brejka, i posle iskorišćene treće meč lopte se plasirala medju osam najboljih teniserki na turniru u Mađarskoj.

U četvrtfinalu će igrati protiv bolje iz duela između 126. teniserke sveta Slovakinje Ane Karoline Šmidlove i domaće teniserke Dalme Galfi, trenutno 176. igračice na WTA listi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Luka

14.07.2021 16:41

Olgo veliki sam fans Noleta i tebe,Gledao sam meč sa Rumunjkom.Igrala si više nego dobro.Čestitke,samo tako nastavi,odvažno,hrabro i sa puno koncetracije