Nemanja Bjelica
Alo/Marko Metlaš
Srbija - Argentina

ALO Foto: Marko Metlaš

Srbija - Argentina, Foto: ALO Foto: Marko Metlaš

Reprezentativac Srbije Nemana Bjelica bio je vidno utučen nakon poraza od Argentine. 

Objavljen novi pobednik meča Srbija - Argentina

AUTOR: S.M. DATUM I VREME: 10.09.2019. 15:38 Sve se videlo na TV-u. Srbija - Argentina, Foto: ALO Foto: Marko Metlaš Srbija je izgubila od Argentine u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u košarci, Argentina je bila bolja od naše selekcije rezultatom 97:87. Bolan pad za četu Aleksandra Đorđevića kojoj su mnogoi predviđali samu završnicu, čak i titulu.

- Rekao bih toliko toga, ali ću se potruditi da skratim. Težak poraz za nas. Prvo, hoću da se izvinim našim ljudima, zemlji koja je verovala u nas. Imali smo veoma dobar tim, ali znate kako je. Ovaj tip turnira. Možda smo bolji tim od Argentine ali su nam pokazali i želeli ovu pobedu više od nas. Nismo bili spremni za ovu utakmicu, nmentalno, posebno ja. Znam da smo tim, ali kao jedan od lidera, igrao sam sr*nje. Način na koji su ti momci slavili. Svi su plakali. Zaslužili su ovu pobedu.

- Sjajna smo grupa ljudi, nismo izgubili zato što smo arogantni, samo se nismo spremili mentalno za ovu utakmicu. Igrači! Mogu da pričam satima, ali ovaj poraz je izuzetno teško. Ubija me. Mnogo smo rada uložili ovog leta. Teško je, ali ovo je košarka.

Srbija je eliminisana sa Svetskog prvenstva! (FOTO)

Košarkaška reprezentacija Srbije je ispala od Argentine u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kini. Kraj. Srbija je izgubila od Argentine u četvrtfinalu SP u Kini. Naši su poraženi rezultatom 97:87. Ne idemo u polufinale. 10' Kampaco pogađa za dva. Ovo je nemoguće. Sada i zakucava Skola, nema više nade za bilo šta.

- Ima važnijih stvari od košarke. Saigrač je igrao ovu utakmicu, a izgubio je mamu. 

Pogledajte kako je izgledao Vasa Micić na zagrevanju! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/Marko Metlaš iz Kine! DATUM I VREME: 10.09.2019. 13:19 Miciću je preminula majka, ali je on rešio da ostane sa reprezentacijom. Vasilije Micić , Foto: AP Photo/Andy Wong Uprkos teškoj porodičnoj tragediji koja ga je snašla Vasa Micić odlučio je da ostane uz reprezentaciju i igra na meču protiv Argentine.

- Je**no smo dobra grupa ljudi. Želeli smo da osvojimo ovo. Ali smo probali na pogrešan način. Godinama smo favorit, posebno četvrtfinale moraš da budeš spreman. Možda naša grupa nije bila dovoljno čvrsta. Izgledali smo loše na terenu, ali nismo nikoga potcenili. Imali smo loš dan i sada moramo da se spremimo za naredne utakmice. Došli smo ovde kao tim, možda, možda smo želeli na pogrešan način. Znamo kako da se izborimo sa pritiskom, zato ne pričam o euforiji. Samo moramo da završimo ovo jako i da se vratimo kući kao tim.

PROČITAJTE JOŠ:

Srbiju sada očekuje borba za plasman od petog do osmog mesta. 

BONUS VIDEO:

Selektor Aleksandar Đorđević o Argentini