Anastasija i Nemanja
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nebojša Gudelj, proslavljeni fudbaler,  sada trener, proslavlja rođendan, a sin Nemanja mu se javno obratio ovim povodom.

Naime, Nemanja je objavio niz fotografija sa ocem, pa mu čestitao rođendan, a ubrzo se oglasila i njegova supruga, Anastasija Ražnatović, koja je takođe podelila fotografiju sa svekrom: 

 Srećan rođendan, šefe - napisao je Gudelj. 

NEMA SVADBE! Otac Nemanje Gudelja otkrio pravu istinu, evo šta porodica zapravo misli o snajki

 

 

Inače, Nebojša je nedavno za medije govorio koliko je porodica ispaštala zbog njegove karijere, a sada daje sve od sebe da to nadomesti i maksimalno bude uz svoje sinove:

 - Život sportiste fudbalera je težak i podrazumeva puno odricanja od porodice, dece, putovanja. Jedno vreme sam bio profesionalno u Kini, Nemanja je ostao sam u Španiji, mlađi sin Dragiša sam u Portugalu i supruga Olivera sama s našom ćerkom Vanjom u Holandiji. Razdvojeni po čitavom svetu, ali uvek vezani srcem. To je bio jedan period života koji je imao svoju težinu i u kom smo dobili veliko iskustvo i takođe nas je ojačalo još više kao familiju. Imati i održavati porodicu je najdragoceniji uspeh. Za familiju, takođe i brak se treba uvek boriti i da biste ga održali morate biti jaki, morate imati veliku dušu, čist um i srce koje veruje. Familija je svetinja i brak je sveta zajednica dvoje ljudi - istakao je Gudelj. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading