silikoni
Foto: Privatna arhiva

Alena Omovič (29) definitivno nema granice kada su u pitanju provokacije. Ukrajinski model (36-25-34) i senzacija na društvenim mrežama neprestano se žali na nepristojne ponude fudbalera koji očigledno lude za „plastičnim damama“.

- Nekada baš nemaju ukusa sa predlozima. Ne samo sportisti, već i brojne slavne ličnosti - sve je iznenadila izjavom Alena od koje se očekivalo da bude fleksibilna, bar kao na slikama, kad već toliko izaziva. Priča se i da posebnu pažnju poklanja bankovnim računima zainteresovanih persona.

silikoni

 

 

Ponovo je ostala gotovo gola na još jednoj foto-sesiji. Fotografije koje je silikonska seks-bomba podelila na Instagramu još jednom otkrivaju njene čari, ostavljajući vrlo malo mašti. Inače, poznata je i po ratu na društvenim mrežama s našom starletom Anom Korać.

Alena pozira u izuzetno krojenom kupaćem kostimu, akcenat pada na njeno raskošno poprsje, a fotografije su prikupile solidnu dozu lajkova.

Na društvenim mrežama često je provociraju zbog porekla, pitanjima poput:
- Gde je zastava Ukrajine?

silikoni

 

 

Alena odgovara bez dlake na jeziku:

- Čovek je najstrašnije stvorenje koje se zasniva na „istrebljivanju“. Savremeni čovek, ako stekne određene kvalitete, postaje jači, a gubi ono najvažnije, ljudskost!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading