Igor Duljaj
Foto: Promo/FK Partizan

 

Crno-beli u nedelju od 19.30 sati dočekuju Nišlije, a svaki navijač koji kupi kartu za ovaj meč moći će besplatno da gleda revanš trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije protiv azerbejdžanskog Sabaha u četvrtak.

- Čeka nas rival koji je izgubio obe utakmice, to je opasno, može da nas zavara, doveli su perspektivnog trenera , ali najvažnije je kako ćemo mi da izgledamo. Od igrača ću tražiti da budu maksimalmo motivisani i da od prvog minuta vršimo agresivni presing - istakao je Duljaj na konferenciji za medije.

Znam da sam došao u najtežem trenutku, ne tražim alibi, nije me sramota, meni je čast da budem trener Partizana i otići ću onog trenutka kada budem dao poslednji atom snage, dodao je Duljaj i otkrio da će prvi put na utakmicu doći njegova majka, kao i najbolji prijatelj njegovog pokojnog oca, koji je zvezdaš i navijaće za "dobar fudbal".

- Poražen si samo kad se predaš, a ja se ne predajem. Verujem u ove momke i to je jedini put da bismo opstali. Napraviću jednu ili dve izmene, kroz utakmice se najbolje ulazi u formu. Umor, dug put i vlažnost vazduha ne priznajem.

Duljaj je rekao da mu je problem pošto na raspolaganju ima samo tri štopera, kao i da će od uprave tražiti pojačanje na krilnoj poziciji.

- Radnički je sada za nas derbi, posle dva teška gostovanja, odigrali smo dobro i podrška nam mnogo znači. A posle Radničkog možemo da priđamo o Sabahu - poručio je Duljaj.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading