Partizan vodi
Foto: Promo/FK Partizan

Trener Partizana Igor Duljaj izjavio je pred utakmicu sa Sabahom da nema slabih timova i da su oni to pokazali u prethodnom periodu. 

"Mladi su, primaju malo golova i imaju interesantne igrače. Imamo ozbiljnog protivnika, a dodatni problem mogu da nam predstavljaju vlaga i temperatura. Imaju odličnog trenera, mlad je stručnjak. Takođe, imaju izuzetne pojedince: Musajeva, Mikela i Da silvu", kazao je Duljaj. 

"Posebno su opasni kada oduzmu loptu, jer imaju jako brze igrače. Brzo se transformišu, opasni su u kontrama. Biće teško, ali nismo došli ovde sa spuštenim gardom", istakao je Duljaj.

"Iako smo pre Sabaha odigrali samo dva meča, oni nam daju nadu da možemo da pokažemo kvalitetan fudbal i posle svega imamo obavezu više prema našim navijačima", kazao je trener Partkizana.

Kapiten Partizana Svetozar Marković istakao je da se tim nada prolazu u

narednu rundu.
"Očekivanja su ista kao i pred svaku evropsku utakmicu - da prođemo dalje. I pred ovu tako razmišljamo, odradili smo analizu protivnika i nadamo se da će sve biti u redu. Sigurno nas očekuje veoma težak zadatak, kao što je šef rekao, i nadamo se najbolje", zaključio je Marković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading