OGLASIO SE OSTOJA MIJAILOVIĆ Prvi čovek Partizana poručio: Naša borba da utakmice ne budu zagađene glupošću i zlobom
KK Partizan

Posle pobede Crvene zvezde i incidenata koji su viđeni u trećem meču koji su prolongirali početak same utakmice u nedelju uveče, predsednik Partizana Ostoja Mijailović je u izjavi za Mozzart Sport istakao da je želja svakoga iz Partizana da se spreči ugrožavanje lične bezbednosti aktera finalne serije.

- Bez želje da ulazimo u neke nazovi ratove saopštenjima i jutarnjim programima po sistemu oni 20 mi jedno pa se to izjednačava, želim da istaknem samo nekoliko činjenica - rekao je predsednik Partizana u pisanoj izjavi za Mozzart Sport.

Svi su bili svedoci prepunih tribina, kojima se hvalila i sama ABA liga istakavši da je oboren rekord posete u ove tri utakmice, ali isto tako je bilo i ružnih scena koje su kulminirale pred početak trećeg okršaja.

Zvezda - Partizan

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

 

- Mi smo u prve dve utakmice finala imali 37-38 hiljada gledalaca u Areni. Za 80 minuta košarke, pala su neka dva upaljača i jedan novčić na teren, što smo osudili kao i svaki verbalni delikt koji je došao sa tribina. Onda je došla treća utakmica i scene koje su svi mogli da vide. Iako su neki ljudi mnogo maštoviti u pravdanju incidenata, ne bih želeo da se bavim tim nesrećnim izgovorima.

Dodao je predsednik Partizana da očekuje da ABA liga reaguje adekvatno.

- Želim da istaknem da je naša borba takva da utakmice ABA lige ne budu zagađene glupošću i zlobom koji dovode do ugrožavanja fizičke bezbednosti aktera utakmice. A upravo to se desilo! Očekujemo da ABA liga to spreči, adekvatno kazni izgrede i u četvrtoj utakmici da se postupa po važećim pravilima ukoliko se izgredi ponove - dodao je Mijailović.

Četvrti meč finalne serije zakazan je već za sredu od 19 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading